Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au confiscat jucării

ro

05 Mar, 2014 00:00 1434 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China articole de îmbrăcăminte şi jucării, valoarea totală a bunurilor fiind de aproximativ 25.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PTF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Galaţi.
În urma controlului au fost descoperite 2.232 de articole de îmbrăcăminte (şosete şi pălării) şi 1.200 de jucării pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 25.000 de lei.
Marfa, care purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale, un cetăţean român în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în municipiul Galaţi, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii