Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicoleta Georgiana Mincă este căutată de poliţişti

ro

23 May, 2013 00:00 1114 Marime text
Poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Nicoleta Georgiana Mincă, în vârstă de 14 ani, din localitate. Din investigaţii s-a stabilit că, la data de 21 mai, aceasta a plecat la Şcoala Generală Cumpăna, unde este elevă, şi nu a mai revenit la domiciliu după terminarea cursurilor, fiind cunoscută cu plecări repetate de la locuinţa părinţilor.
Fata are înălţimea de 1,60 - 1,65 m, greutatea de aproximativ 45 kg, constituţie astenică, păr blond, lung până la baza umerilor, poartă breton, are ochi albaştri, este pistruiată în zona pomeţilor şi a nasului, prezintă două găuri în urechea dreaptă, dar nu poartă cercei.
La data dispariţiei purta bluzon de culoare albă cu model în zona pieptului, pantalon blue-jeans de culoare albastră ce prezintă o ruptură în zona genunchiului stâng, pantofi sport albi cu portocaliu.
Cetăţenii care pot furniza informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliţie Cumpăna sau Dispeceratul IPJ Constanţa la tel. 0241.611.364 int. 20005.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii