Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marfă“ la zece lei/bucata în zona Gării Constanţa Tânăr prins cu 111 pacheţele de substanţe etnobotanice

ro

22 Jan, 2015 00:00 1507 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa o persoană care avea asupra sa 111 pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde-maroniu, pregătite pentru vânzare.
 
Astfel, ieri dimineaţă, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în apropiere de Gara din Constanţa, a observat un grup de şase persoane, în mijlocul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din localitate, şi care avea în mână o pungă în care se aflau mai multe pliculeţe. La vederea militarilor, tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, au început să se agite şi au încercat să părăsească locul în care se aflau. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
În punga aruncată pe jos, jandarmii au găsit 111 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde-maroniu.
 
Cei cinci tineri au declarat că doreau să cumpere „marfa“ cu zece lei/bucata de la „comerciant“, acestuia fiindu-i întocmite actele de constatare a faptei. Cele 111 plicuri descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii