Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecători din Constanţa, în atenţia CSM

ro

29 Mar, 2016 00:00 3420 Marime text

 
Pe ordinea de zi de astăzi a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), la secţia pentru judecători, se află, printre altele, propunerea de delegare în funcţia de preşedinte al Secţiei pentru cauze penale a Judecătoriei Constanţa a magistratului Valentin Mihai. De asemenea, tot cu propunere de delegare, însă în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civilă, contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Constanţa, este judecătoarea Elena Carina Gheorma.
 
Totodată, pe ordinea de zi mai sunt şi magistraţi care solicită transferul. Astfel, Cătălin Daniel Ion, Anca Alexandra Sîrghe, Luciana Fătu şi Mirela Ramona Zaharia, din cadrul Judecătoriei Constanţa, solicită transferul la Bucureşti, iar Andreea Ileana Vijloi, tot din cadrul Judecătoriei Constanţa, solicită transferul la Judecătoria Buftea.
 
Andreea Bianca Andruş, din cadrul Tribunalului Constanţa, solicită transferul la Curtea de Apel Constanţa, Gabriel Neacşu, din cadrul Judecătoriei Tulcea, solicită transferul la Judecătoria Constanţa, iar Costin Smarandi, de la Judecătoria Oneşti, solicită transferul tot la Judecătoria Constanţa.
 
Sursa foto: philippehua.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii