Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănțeni au descoperit indivizi ce încălcau legea Cercetați pentru contrabandă și vânzare de mărfuri contrafăcute

ro

06 Dec, 2014 00:00 2131 Marime text
Un echipaj din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi, care se afla în zona Eden, a surprins, ieri dimineață, un bărbat de 48 de ani care încerca să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 33 de pachete de ţigări de diferite mărci.
 

O oră mai târziu, militarii au surprins în zona Tomis III, pe strada Soveja, două persoane de 47, respectiv 27 de ani, care aveau asupra lor 59 de pachete de ţigări, pe care le ofereau spre vânzare trecătorilor.
 
Pe numele lor au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României.
 
În cadrul aceleiaşi acţiuni, militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi au surprins în zona Târgului de legume-fructe, de pe varianta Ovidiu, două persoane de 40, respectiv 37 de ani care încercau să comercializeze, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 13 obiecte vestimentare cu inscripţii identice cu cele ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor al IPJ Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii