Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare pe viaţă Fermierul Gheorghe Badea, încarcerat pentru crima din Sussex

ro

24 May, 2013 00:00 2728 Marime text
Lui Gheorghe Badea i s-a spus că va trebui să execute minimum 18 ani de închisoare

Un fermier a fost condamnat la închisoare pe viaţă, acuzat fiind că a ucis un bărbat, al cărui trup a fost găsit pe o fostă pepinieră din comitatul West Sussex.

Cadavrul lui Tasin Sugaip a fost descoperit în Batchmere, în apropiere de Chichester, pe 26 decembrie 2010. Gheorghe Badea, în vârstă de 55 de ani, din Batchmere, a fost condamnat miercuri pentru uciderea acestuia, după un proces judecat la Lewes Crown Court. Lui Gheorghe Badea i s-a comunicat că va ispăşi o pedeapsă de minimum 18 ani de închisoare.

Sugaip, în vârstă de 45 de ani, din Tulcea, căsătorit şi tatăl unei fete de 21 de ani, era în vizită la prietenul său, Gheorghe Badea, în perioada Crăciunului, a declarat poliţia din Sussex.

Atac violent

Detectivul Nick Sloan a declarat: „Acesta a fost un caz tragic, în care doi prieteni, dintr-un oarecare motiv nu au căzut de acord,  după o beţie în noaptea de Crăciun”. Sugaip a fost înjunghiat de 15 ori în piept şi în spate. Tasin Sugaip se afla în vizită în Marea Britanie. „Venise în Marea Britanie cu doar câteva săptămâni înainte, pentru a mai câştiga nişte bani, pentru a-şi putea întreţine familia, şi aranjase să locuiască la Badea, care se afla deja acolo.
Cei doi aveau permisiunea de a se afla în zona dezafectată pentru a preveni furturile şi pentru diverse munci grele. Detectivul a mai spus că Sugaip s-a mutat apoi în Bognor. „S-ar putea să nu aflăm niciodată ce anume a cauzat atacul violent, dar acesta l-a costat pe un om viaţa şi a lăsat o soţie şi o fiică în România fără soţul şi tatăl iubitor. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia acestui om, care a depus mărturie la proces prin intermediul unei legături video, de la Bucureşti”, a mai spus detectivul Sloan.

Sursa: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-sussex-22624773
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii