Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul deputat Laurenţiu Mironescu, prădat de hoţi Poliţiştii constănţeni au folosit focuri de armă pentru a-i prinde pe bărbaţi (video)

ro

13 Feb, 2015 00:00 2346 Marime text
Poliţiştii constănţeni, împreună cu cei de la Serviciul Operaţiuni Speciale, au realizat o prindere în flagrant, în data de 11 februarie, în jurul orei 20.00, în parcarea Auchan din Kilometrul 4-5. Ei au fost nevoiţi să facă uz de armamentul din dotare după ce doi indivizi au spart un autoturism şi au furat din el mai multe documente şi un laptop.
 
Anchetatorii i-au reţinut pe hoţi şi au aflat care era modul de operare al acestora. Bărbaţii, ambii de 31 de ani, bruiau sistemul de închidere al uşilor de la autoturisme la momentul activării sistemului centralizat cu telecomanda, ulterior sustrăgând diferite bunuri. Suspecţii au fost blocaţi de echipele de poliţişti în trafic, iar la momentul prinderii s-a făcut uz de armă în plan vertical în mod regulamentar, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.
 
Maşina aparţinea fostului deputat şi secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu. Acesta a postat un text pe un site de socializare, în care povesteşte în ce împrejurări au avut loc faptele.
 
„Plecat din port spre casă, m-am oprit să cumpăr şi anume pâine. Las maşina în parcare şi merg în magazin. Pierd vreo 20 de minute. Când să plătesc, doar ce aud în staţie să mă teleportez în parcare... imediat m-am gândit că mi-am lăsat rucsacul cu laptopul în maşină... deja calculam în gând, Mac-ul şi măcar un geam, gata, sar de 100 de milioane. În parcare, un poliţist civil mă aştepta să-mi explice cum au prins hoţii deja, la două minute după ce mi-a fost extras laptopul din rucsac, fără să spargă geamul“, a notat fostul deputat PDL.

În momentul de faţă, hoţii sunt în custodia poliţiei. Ei riscă să fie arestaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În plus, unul dintre ei conducea o maşină cu numere de Bulgaria, fără acte, aşa că ar putea să aibă probleme cu legea şi din această cauză.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii