Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enică Dumitru, din Cernavodă, condamnat pentru viol Ar fi agresat şi violat o fată de 14 ani în faţa prietenei sale

ro

11 Feb, 2016 00:00 2285 Marime text


Magistraţii Judecătoriei Medgidia l-au condamnat pe Enică Dumitru, din Cernavodă, în prezent aflat în Penitenciarul Poarta Albă, cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, la pedeapsa de şase ani de închisoare. Judecătorii constănţeni au dispus executarea pedepsei în regim de închisoare.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe o fată de 14 ani, care venise la concubina acestuia, pe motiv că ar fi întreţinut raport sexual cu un oaspete. Dumitru Enică l-ar fi agresat fizic şi ameninţat cu un cuţit şi pe oaspete, care ar fi fugit din imobil, după care şi-ar fi continuat acţiunile violente asupra minorei, pe care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele, şi apoi ar fi obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale în prezenţa concubinei.
 
Dumitru Enică, din Cernavodă, a fost reţinut, în data de 29 septembrie 2015, pe bază de ordonanţă, pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar la data de 30 septembrie, a fost prezentat Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă, fiind arestat pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii