Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cultură de canabis într-un apartament din Tomis Nord Polițiștii au găsit cinci kilograme de „iarbă“

ro

28 Feb, 2015 00:00 2093 Marime text
Captură-record de droguri în Constanţa. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea au descoperit un adevărat laborator de marijuana într-un apartament din cartierul Tomis Nord. Mascaţii l-au încătuşat pe cel în cauză şi au confiscat în total cinci kilograme de canabis.
 

Inculpatul, Mihai Jelescu, cultiva plantele de marijuana în ghivece aşezate atent într-un dormitor unde nu ajungea lumină naturală. Avea în schimb o instalaţie de iluminat improvizată, care să le ofere plantelor toate condiţiile să crească rapid.
 
Într-o altă cameră, bărbatul de 43 de ani usca plantele cu ajutorul unor instrumente de ventilaţie. Iar într-o altă încăpere, le pregătea pentru vânzare, aşezându-le pe categorii, în borcane etichetate.
 
Cu ocazia efectuării percheziţiei la domiciliul inculpatului, a fost identificată o cultură de canabis, fiind ridicată o cantitate totală de aproximativ cinci kilograme de droguri de risc, lămpi de 600 W pentru înflorirea plantelor de canabis, lămpi de germinare, nutrienţi, pământ, îngrăşăminte, diferite tratamente pentru întreţinerea culturii, pipe, narghilea, grindere metalice, cântar şi altele.
 
Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpatului Mihai Jelescu, începând cu data de 26 februarie, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa (Serviciul de Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii