Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Comercianţi“ depistaţi de jandarmii din Constanţa

ro

14 Nov, 2016 10:31 1234 Marime text
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - Detaşamentul 6 Mangalia, a depistat, sâmbătă, în jurul orei 09.00, un în târgul din localitatea General Scărişoreanu, un bărbat care oferea spre comercializare peşte.

În urma verificărilor jandarmii au stabilit că bărbatul în vârstă de  22 ani, deţinea peste 60 kg de peşte, diferite specii, depozitat în lăzi de plastic. Acesta le-a declarat jandarmilor că intenţiona să vândă întreaga cantitate de peşte, pentru a-şi suplimenta veniturile.

Deoarece fapta „pescarului amator” este prevăzută şi sancţionată de  O.U.G. nr. 23 /2008 privind pescuitul şi acvacultura, (deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit),  jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare a autorităţilor competente, peştele fiind predat unei societăţi comerciale specializate.

Tot sâmbătă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - Detaşamentul 6 Mangalia au depistat o femeie în vârstă de 47 ani, care intenţiona să vândă trecătorilor mai multe pachete de ţigări fără timbre accizabile, în centrul municipiului Mangalia.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat lucrătorilor Poliţiei Mangalia,  în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.


Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii