Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Autostrada Soarelui a fost deschisă! Circulația s-a reluat și pe A4

ro

12 Jan, 2017 09:21 3614 Marime text
Autostrada Soarelui A2 și A4 sunt deschise de puțin timp circulației. Traficul pe cele două autostrăzi de desfășoară dirijat și controlat de echipaje ale Poliției Autostrăzi.

Potrivit MAI, drumurile au fost deblocate și redate circulației, inclusiv A2, începând cu ora 9.30, pe tronsonul Cernavodă - Fetești,  pe ambele sensuri. Mai sunt închise autostrada A4 și un tronson de pe DN3 (Călărași-Lehliu-Gară).
 
Polițiștii recomandă ca șoferii să pornească la drum doar în cazul unor urgențe și echipați corespunzător pentru iarnă.

UPDATE ora 10.30:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 10:15, a fost redeschisă autostrada A4 Ovidiu – Agigea.
 
 
Traficul rutier rămâne oprit pe autostrada A2, pe tronsoanele  Bucureşti – Feteşti şi Cernavodă - Constanţa, precum şi pe DN 3, pe tronsonul Cobadin – Ostrov (judeţul Constanţa).
 
 
”Având în vedere informarea emisă de Administaţia Naţională de Meteorologie, îi sfătuim pe conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.)”, recomandă Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.
 
 
Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii