Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Decebal Făgădău „Voi candida la conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa”

ro

26 Mar, 2013 00:00 2111 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, ieri, că Decebal Făgădău, viceprimarul municipiului Constanţa, va candida la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD. Amintim că această funcţie este vacantă după ce fostul lider, Lucian Băluţ, s-a auto suspendat ulterior numirii sale la conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Viceprimarul Decebal Făgădău a confirmat informaţia: „Da, voi candida la conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa”, cu menţiunea că îşi va explica decizia în contextul unei conferinţe de presă.
Decebal Făgădău este membru al PSD Constanţa din 2004. Începând din 2005, el este secretarul executiv al Organizaţiei Municipale.
În ceea ce priveşte data la care vor avea loc alegeri în Organizaţia Municipală, Făgădău a precizat că hotărârea va fi luată de Comitetul Executiv, care va ţine cont de stadiul alegerilor din organizaţiile locale din judeţ. În orice caz însă, scrutinul intern va avea loc, potrivit spuselor lui Decebal Făgădău, în prima parte a lunii aprilie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii