Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără produse medicale. Două licitaţii vor avea loc în următoarele zile

ro

18 Jan, 2017 00:00 1753 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a lansat recent două licitaţii publice pentru achiziţionarea mai multor produse necesare desfăşurării activităţii medicale. Astfel, pe licitatiapublica.ro a fost publicat anunţul pentru contractul „Furnizare materiale de curăţenie, consumabile, maşini de spălat instrumentar, teste glicemie, insecticide - zece loturi“.
 
Potrivit anunţului, prin contract se vor furniza materiale de curăţenie, consumabile, maşini de spălat instrumentar, teste glicemie, insecticide. Solicitarea de clarificări se va transmite cu cel puţin două zile lucrătoare înainte de data-limită de depunere a ofertelor. Documentele solicitate şi oferta de preţ vor fi transmise la sediul autorităţii contractante până pe 23 ianuarie 2017, ora 10.00. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 322.248,50 de lei.
 
Potrivit anunţului publicat, se vor încheia contracte de furnizare pentru o perioadă de patru luni de la semnarea acestora. Condiţiile de participare se regăsesc în fişa de date a achiziţiei, care va fi pusă la dispoziţia operatorilor economici pe mail, la solicitarea acestora.
 
În conformitate cu art. 187, alin. (3), lit. a) din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, criteriul de atribuire a licitaţiei este preţul cel mai scăzut. Procedura este de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, conform art. 104, lit. c) din Legea 98/2016, întrucât perioada necesară de aplicare a procedurii de licitaţie deschisă nu poate fi respectata din motive de extremă urgenţă.
 
Termenul-limită de primire a ofertelor este 23 ianuarie 2017.
 
De asemenea, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Constanţa a publicat anunţul pentru contractul „Furnizare fire resorbabile din acid glicolic şi acid lactic pentru toate secţiile spitalului - un singur lot“. Data-limită de depunere a ofertei este 20 ianuarie 2017, ora 12.00, iar data negocierii este 20 ianuarie 2017, ora 13.00. Solicitările privind eventuale clarificări se vor transmite cu cel puţin două zile lucrătoare înainte de data-limită de depunere a ofertelor. Documentele solicitate şi oferta de preţ vor fi transmise la sediul autorităţii contractante până pe 20 ianuarie 2017, ora 12.00.
 
Valoarea estimată a contractului este de 125.000 de lei, fără TVA. Potrivit anunţului, se vor încheia contracte de furnizare pentru o perioadă de trei luni de la data semnării acestora. Condiţiile de participare se regăsesc în fişa de date a achiziţiei, care va fi pusă la dispoziţia operatorilor economici pe mail, la solicitarea acestora.
 
Şi pentru această licitaţie, procedura este de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, conform art. 104, lit. c) din Legea 98/2016, întrucât perioada necesară de aplicare a procedurii de licitaţie deschisă nu poate fi respectată din motive de extremă urgenţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii