Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni de extremă urgență Elevi blocați în troiene. Militari din Forțele Navale intervenții dramatice de salvare prin nămeții Dobrogei (galerie foto)

ro

19 Jan, 2018 00:28 3378 Marime text
Ieri, pe timpul Codului Portocaliu de vreme extremă, un detașament de militari din cadrul Batalionului 307 Infanterie Marină a intervenit, la solicitarea primarului din Babadag, pe drumul dintre Babadag și Enisala, pentru a scoate din zapada un microbuz cu elevi.

Totodată, militari din cadrul Divizionului 88 Vedete Fluviale, conduși de comandantul de detașament, aspirantul Pitea Florin, au acționat, alături de jandarmi și pompieri din cadrul MAI, în localitatea Cataloi, județul Tulcea, în sprijinul oamenilor ramași inzăpeziți pe drumul din proximitatea localității.

La solicitarea autorităților, armata poate interveni în sprijinul populației din cele 28 de județe aflate sub incidența diferitelor coduri meteo, cu forțe totalizând până la 2.700 de militari și peste 500 de mijloace tehnice.

La nevoie, efectivele pot fi suplimentate cu încă aproximativ 2.300 de militari, care au la dispoziție aproape 300 de mijloace tehnice.
 
Sursa foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii