Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Tulcea. Prinşi în timp ce transportau 200 de kg de peşte pescuit ilegal!

ro

30 Aug, 2017 08:51 1463 Marime text
Doi tineri au fost depistaţi în tip ce transportau pește fără documente legale, în judeţul Tulcea.

 „La data de 25 august, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au surprins în flagrant delict două persoane, de 22 și 17 ani, în timp ce transportau aproape 200 de kilograme de pește proaspăt, fără documente legale.”, se arată în comunicatul oficial.

Din verificările polițiștilor secțiilor regionale de poliție transporturi, a rezultat că peștele provenea din activitatea de pescuit comercial, iar la prinderea lui ar fi fost utilizată o ambarcațiune fără a fi deținute certificate de conducere pentru ambarcațiuni de agrement.

Totodată, pentru peștele transportat nu au fost prezentate autorizație sau licențe de pescuit comercial.
 
Față de cele două persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuit comercial fără autorizație sau licență și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și conducerea unei nave de o persoană fără brevet sau fără certificat de capacitate corespunzător.

Peștele a fost ridicat în vederea confiscării și predat unei societăți comerciale de specialitate, iar ambarcațiunea și motorul folosite la săvîrșirea infracțiunilor au fost, de asemenea, ridicate în vederea confiscării.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii