Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandaluri şi furturi de Crăciun

ro

26 Dec, 2011 14:18 780 Marime text

În ziua de Crăciun, ora 15,20, lucrătorii Secţiei 9 Poliţie Rurală Chirnogeni au fost sesizaţi despre faptul că, la marginea localităţii Moviliţa a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi în vârstă de 36, respectiv 35 de ani, în urma căruia primul a fost înţepat cu un briceag în zona lombară, de mai multe ori.

Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de speciliate cu diagnosticul "politraumatism prin agresiune, cu multiple plăgi prin înjunghiere, nefiindu-i pusă viaţa în pericol".

Poliţiştii deplasaţi cu operativitate la faţa locului l-au depistat, la scurt timp de la comiterea faptei, pe suspect.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare să se stabilească încadrarea juridică a faptei.

Puţin mai târziu, la ora 18.30, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi bărbaţi i-au sustras unui bătrân, de 77 ani, din localitate, o sumă de bani din buzunar, în timp ce se deplasa pe strada Independenţei.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că partea vătămată a consumat băuturi alcoolice la domiciliul unui cunoscut şi ajungând în stare de ebrietate, a fost condus la domiciliu de către doi tineri de 18, respectiv 30 de ani, ambii din localitate „prieteni comuni". Aceştia, profitând de faptul că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, în timp ce îl ajutau să se deplaseze, i-au sustras din buzunarul de la piept al cămăşii suma de 2400 lei.

Cei doi tineri suspecţi de comiterea furtului au fost depistaţi la scurt timp de către poliţiştii din Cernavodă, asupra lor fiind identificată suma totală de 1014 lei, care a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.

Totodată, acestora li s-a întocmit dosar penal, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Tot de Crăciun, la ora 20.00, poliţiştii din Cernavodă, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Colonia Columbia are loc un scandal. La faţa locului s-au deplasat patrulele de siguranţă publică şi în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a intrat într-un conflict verbal cu mai multe persoane. Conflictul verbal a degenerat în altercaţie fizică, moment în care acesta a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele mai multor persoane, care la rândul lor au ripostat.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar persoanele implicate în altercaţie au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Cernavodă unde au primit îngrijiri medicale, nefiind internate.

Agresorului i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice" şi „lovire sau alte violenţe" .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii