Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politia Rutiera face galagie mare la Eforie

ro

20 Jun, 2010 21:39 1779 Marime text

politie_eforie_1.jpgAzi, în jurul ore 15.30, liniştea turiştilor şi a localnicilor de pe bulevardul Traian din Eforie Nord a fost tulburată de sirenele maşinilor de poliţie şi a difuzoarelor care somau populaţia să-şi pună în mişcare autoturismele parcate pe marginea, drumului, acolo unde, încă de la construirea blocului era parcare. Motivul: după finalizarea lucrărilor de asfaltare şi lărgire a şoselei fosta parcare a devenit... a treia bandă.

Consternaţi oamenii şi-au mutat maşinile care pe unde au găsit loc, întrucât blocurile din zonă nu beneficiază de altă parcare. Dacă au înţeles să îşi mute maşinile, totuşi localnicii nu au putut înţelege de ce s-a ales această metodă brutală şi nepotrivită. Totuşi era o zi de duminică, oră de prânz, când mai tot omul după ce a servit masa se odihneşte puţin...chiar nu era nevoie de tot acest tam-tam. Totul se putea rezolva mult mai civilizat.

politie_eforie_2.jpgLa fel ca atunci când s-a asfaltat. Atunci, într-un mod elegant au fost făcuţi fluturaşi care informau conducătorii auto să nu îşi mai parcheze maşinile pe bulevard întrucât se vor efectua lucrări. La fel se putea face şi acum. Însă s-a ales metoda hei-rup au venit au urlat au trezit un cartier, de parcă toată lumea era obligată să fie acasă. Cine nu... s-a ales şi cu amendă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii