Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleiul constănţean domină întrecerile interne

ro

08 Mar, 2011 02:49 1281 Marime text
cvmtomis.jpgCVM Tomis mai are de disputat un singur meci din sezonul regulat, în timp ce fetele de la CSV 2004 Tomis au intrat deja în febra pregătirilor pentru play-off, fază care va începe pe 19 martie

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, formaţiile constănţene se află în fruntea clasamentelor Diviziei A1 la volei, ambele fiind printre favoritele la câştigarea titlului naţional.

Dacă echipa feminină de volei CSV 2004 Tomis are şanse minime să se claseze la finalul primei părţi a campionatului pe prima poziţie, băieţii de la CVM Tomis nu mai au cum să piardă locul 1, după succesul categoric obţinut în faţa marii rivale, Remat Zalău, scor 3-0. Astfel, formaţia de la malul mării este practic câştigătoarea sezonului regulat, pentru că în ultima etapă, programată la sfârşitul acestei săptămâni, constănţenii vor juca pe terenul ultimei clasate, CSM Suceava. Aflaţi doar pe locul 3 înainte de derby-ul cu Remat, voleibaliştii Tomisului au profitat şi de faptul că Dinamo Bucureşti a câştigat doar cu 3-2 pe terenul Unirii Dej şi au acum un punct avans în fruntea clasamentului. Evoluţia bună a Tomisului în meciul contra Zalăului, după câteva partide în care jocul constănţenilor a fost sub aşteptări, a fost cauzată şi de revenirea pe banca tehnică a lui Viktor Sidelnikov. Tehnicianul rus l-a înlocuit pe bulgarul Ljubomir Gerasimov. „Mulţi ne-au criticat în ultimul timp, dar astăzi am reuşit un joc foarte bun şi sper că i-am mulţumit pe cei care ne-au văzut în meciul cu Zalăul. Este victoria lui Sidelnikov, care a venit de câteva zile şi a reuşit să schimbe multe, mai ales în atitudinea echipei", a declarat jucătorul Tomisului Andrei Spânu, potrivit handbalvolei.ro.

Fetele aşteaptă ultimele meciuri ale Ştiinţei Bacău

Voleibalistele de la CS Volei 2004 Tomis nu au dezamăgit nici ele în derby-ul de la Constanţa contra Ştiinţei Bacău, reuşind unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon. Formaţia pregătită de Darko Zakoc a învins clar liderul campionatului, luându-şi totodată revanşa pentru înfrângerea suferită în meciul tur de la Bacău. În urma acestui succes, constănţencele s-au distanţat la cinci puncte faţă de băcăuance în fruntea clasamentului Diviziei A1. Ştiinţa mai are însă de disputat două meciuri, cu Pro Volei Botoşani şi CSM Lugoj, pe care este obligată să le câştige pentru a nu pierde prima poziţie la finalul sezonului regulat. După meciul cu Bacăul, „sirenele" pot să înceapă pregătirile pentru partidele din play-off, care vor începe peste două săptămâni. ,,Nu cred că Bacăul a pierdut primul loc şi cred că ziua dezastruoasă din meciul cu Dinamo nu ne-a dat şansa să fim primii. Gândurile noastre merg acum către următoarea fază, către play-off. Cred că semifinala cu Dinamo va fi foarte grea pentru ambele echipe, dar cred că am învăţat din lucrurile rele din ultimul meci", a spus antrenorul Darko Zakoc pentru handbalvolei.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii