Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari a rămas fără antrenor

ro

07 Jun, 2011 00:00 2594 Marime text

sageata.jpgPreşedintele Consiliului Director al AFC Săgeata Năvodari, Dumitru Rida a anunţat ieri că, la sfârşitul campionatului, contractul antrenorului principal, Aurel Şunda a expirat şi nu va mai fi renegociat.

Oficialul a mai precizat că antrenorii secunzi, Constantin Funda şi Gheorghe Mina vor rămâne la formaţia năvodăreană şi sezonul viitor. „Îi mulţumim profesorului Şunda pentru colaborare. A făcut o muncă bună timp de doi ani şi jumătate la Săgeata. În prezent, încercăm să găsim un nou antrenor care să aducă la echipă o noua mentalitate şi un alt entuziasm. Secunzii, Constantin Funda şi Gică Mina vor rămâne la Săgeata", a mai menţionat Dumitru Rida. Aurel Şunda a venit la Săgeata în aprilie 2009, când echipa activa la Stejaru şi promova în eşalonul secund. În primul sezon echipa a terminat pe locul 6, cu 58 de puncte (17 victorii, 7 egaluri şi 10 înfrângeri), iar în ediţia de campionat recent încheiată, formaţia pregătită de Şunda a încheiat pe locul 3, cu 58 de puncte (18 victorii, 4 egaluri şi 8 înfrângeri). Săgeata ar mai putea pierde în această vară patru jucători de bază (golgheterul Ligii a II-a, Sorin Chiţu, Florin Olteanu, Florin Popa şi Alexandru Vlad), toţi fiind la final de contract cu gruparea năvodăreană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 07 Jun, 2011 13:56 Culmea ironiei este ca ieri FRF a anuntat decizia finala cu privire la licentierile pentru Liga 1. Desi tot returul a fost pe locul 2, pierzand in final in fata celor de la Chiajna. Presiunea asupra jucatorilor si vestilr ca nu au drept de promovare au cantarit se pare greu. Cu toate astea, de pe site-ul FRF aflam dintr-un comunicat ca Apelul formulat de clubul AFC Săgeata Năvodari împotriva Hotărârii nr. 29/18.05.2011, pronunţată de Comisia pentru Acordarea Licenţei Cluburilor, prin care s-a decis respingerea cererii de acordare a licenţei, înregistrată sub nr. 28/25.03.2011, a fost admis şi s-a acordat licenţa pentru Liga I clubului AFC Săgeata Năvodari pentru sezonul competiţional 2011-2012. Din pacate primim stiri negative despre club, pleaca anternorul si jucatorii importanti. Poate, poate totul va fi spre bine..