Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RCJ Farul, la Turneul Campionilor de la Moscova

ro

26 Jun, 2009 03:36 2250 Marime text
rugby.jpgCampioana naţională la rugby în 7, Rugby Club Farul Constanţa, va reprezenta România la Turneul Campionilor, competiţie anuală care are loc la Moscova, potrivit site-ului www.rugby.ro

Gruparea de pe litoral a fost repartizată în grupa A, alături de echipe din Rusia, Bulgaria, Letonia, Ucraina şi Elveţia. RCJ Farul şi ruşii de la VVA sunt favoritele grupei şi se vor lupta pentru prima poziţie care le califică în semifinale. Turneul va debuta pe 27 iunie, cu partidele din grupe, iar finalele vor avea loc pe 28 iunie. Echipa pregătită de Bruce Hodder va fi formată din mulţi jucători tineri pentru acest turneu, încercând să le dea acestora şansa unei competiţii importante şi în acelaşi timp să-şi odihnească rugbiştii care au evoluat în acest an în campionat, cupă şi la echipele naţionale. „Nu ne-am propus titlul în această competiţie ci o comportare cât mai bună. Asta se vede şi din alcătuirea lotului pentru că am dat ocazia tinerilor să meargă în deplasarea din Rusia. Programul titularilor a fost încărcat în acest an şi, în plus, vreau să le oferim posibilitatea şi celorlalţi jucători să se exprime. M-aş bucura să prindem finala", a declarat pentru rugby.ro, directorul sportiv al clubului constănţean, Aurelian Arghir.

Programul meciurilor Farului de la turneul din Moscova este următorul: 27 iunie, cu VVA (Rusia), RC Miesniki (Letonia), RC Bern (Elvetia) şi Obolon (Ucraina); 28 iunie, cu Sports Academy Sofia (Bulgaria).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii