Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe urmele tatălui Echipa lui Ianis Hagi luptă pentru titlul naţional

ro

07 Jul, 2011 00:00 3466 Marime text
academiahagi.jpgEchipa Academiei Hagi va juca, în această seară, finala Campionatului Naţional a juniorilor D (născuţi după 1 ianuarie 1998), contra celor de la ACU Arad, partidă care va începe la ora 20.15, pe terenul sintetic de la Buftea, anunţă site-ul oficial al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

Formaţia pregătită de Marius Codescu a ajuns până în ultimul act al competiţiei, după ce a câştigat turneul semifinal de la Piatra Neamţ, unde a înregistrat victorii pe linie (3-0 cu Pajura Huşi, 4-1 cu Oţelul Galaţi şi 4-1 cu FC Argeş. Înainte de turneul semifinal, Ianis Hagi şi compania au încheiat pe prima poziţie campionatul juniorilor D pe judeţul Constanţa, iar, mai apoi, şi-au „spulberat" adversarii din turneul zonal de la Ovidiu (9-0 cu Pressing Brăila, 19-0 cu Delta Tulcea şi 15-0 cu Atletic Junior Călăraşi). „Este o finală deschisă oricărui rezultat, între două echipe valoroase, care, în viitor, vor furniza jucători echipelor naţionale de juniori. Am mare încredere în jucătorii mei, pe care îi simt foarte conectaţi şi dornici de victorie. Sunt convins că vom face un meci bun şi că vom aduce titlul la Constanţa", a declarat antrenorul Marius Codescu, pentru www.academiahagi.ro.

Arbitraţi de Marius Avram

Finala de astăzi va fi arbitrată de purtătorul ecusonului FIFA Marius Avram, acesta fiind asistat de Iulian Radu şi Mircea Orbuleţ (toţi din Bucureşti). Înaintea acestei confruntări va avea loc finala mică, ce se va disputa tot pe terenul sintetic de la Buftea, de la ora 18.45, între FC Argeş şi FC Timişoara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii