Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Optimism la Săgeata înaintea derby-ului cu Ceahlăul

ro

10 Nov, 2010 02:37 1108 Marime text
sageata.jpgPartida va fi condusă de Gheorghe Mihai Prodan, din Cluj-Napoca, arbitru promovat de curând în primul lot valoric

Săgeata Năvodari, ocupanta locului secund în clasamentul Seriei I din Liga a II-a, va juca vineri, la Piatra Neamţ, în derby-ul etapei a XII-a, împotriva liderului Ceahlăul.

Tehnicianul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda, este optimist înainte de acest meci, fiind încrezător că jucătorii săi pot să obţină un rezultat pozitiv la Piatra Neamţ. „Întâlnim liderul, o echipă cu foarte mare experienţă, care a evoluat în Liga I şi este neînvinsă în acest sezon. Eu însă am mare încredere în jucătorii mei, că vor face un joc bun la Piatra Neamţ, care să aducă şi un rezultat pozitiv. Înscriem în fiecare meci, ceea ce mă face să cred că putem face acelaşi lucru şi vineri şi să obţinem un rezultat bun", a declarat antrenorul năvodărenilor. În ceea ce priveşte eventualele greşeli de arbitraj, tehnicianul a mai spus: „Suntem o echipă cu psihic puternic şi nu cred că ne vor afecta eventualele greşeli de arbitraj. Cred că putem să trecem peste astfel de momente. Sper însă ca la acest meci să fie delegat un arbitru cu ecuson FIFA, pentru că joacă primele două clasate din Seria I", a precizat Şunda. De asemenea, jucătorul echipei năvodărene, Marius Jianu, este de părere că şi un rezultat de egalitate este important pentru echipa sa, mai ales că Săgeata joacă pe terenul liderului. „Vom avea un meci dificil în faţa unei echipe experimentate, însă noi vrem să mergem acolo, să ne facem jocul şi să câştigăm un punct sau toate cele trei puncte. Noi mergem la victorie în fiecare meci, însă şi un punct câştigat pe terenul unei echipe ca Ceahlăul este important", a declarat atacantul Săgeţii, care aşteaptă şi un ajutor din partea celor de la FC Viitorul Constanţa, care vor juca în această rundă pe teren propriu, împotriva Concordiei Chiajna, echipă aflată la un punct distanţă de Săgeata. „Ajutorul trebuie să vină chiar de la noi, prin obţinerea victoriei cu Ceahlăul, însă dacă Viitorul îi va încurca pe cei de la Chiajna va fi foarte bine", a mai spus Jianu. Pentru meciul de vineri, tehnicianul Aurel Şunda nu se confruntă cu probleme de efectiv, astfel că la ora jocului acesta poate trimite în teren cea mai bună formulă de echipă. Înainte de acest joc, Săgeata ocupă locul 2, cu 25 de puncte, în timp ce Ceahlăul este pe primul loc, cu 27 de puncte.

Mihai Prodan va arbitra la Piatra Neamţ

Comisia Centrală a Arbitrilor a hotărât ca partida de la Piatra Neamţ să fie condusă la centru de Gheorghe Mihai Prodan din Cluj-Napoca, arbitru fără prea mare experienţă, care a promovat în primul lot valoric abia la sfârşitul anului trecut. Acesta va fi ajutat la cele două margini de Nicolae Megheşan (Târnăveni) şi de Gero Szabo (Cluj-Napoca). Arbitrul de rezervă va fi Cristian Găină Sava (Bacău), iar observatorul partidei a fost desemnat Stan Prodan (Alexandria). Meciul de sub Pietricica va avea loc vineri, cu începere de la ora 16.30.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii