Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Marinarii" se pregătesc pentru derby-ul suferinţei

ro

11 Nov, 2010 00:00 1381 Marime text
farul.jpgÎnainte de această partidă, Farul (locul 12) şi Steaua II (locul 13) sunt la egalitate de puncte

Aflată la două puncte de locurile retrogradabile, FC Farul este obligată să obţină cele trei puncte sâmbătă, în meciul pe care-l va susţine pe teren propriu în compania formaţiei Steaua II, meci contând pentru etapa a XII-a din Liga a II-a.

Echipa pregătită de Ioan Sdrobiş a ajuns din nou în zona fierbinte a clasamentului Seriei I, după eşecul la limită suferit etapa trecută pe terenul celor de la Concordia Chiajna. Clasată pe poziţia a 12-a, cu 13 puncte, formaţia constănţeană va primi sâmbătă vizita unei alte echipe aflate în suferinţă, Steaua II (locul 13, cu 13 puncte), învingătoarea din acest meci ieşind cel puţin pentru moment din calculele retrogradării. Antrenorul Farului, Ioan Sdrobiş, se confruntă înainte de acest meci cu probleme de efectiv. Astfel, mijlocaşul Florin Buzea va rata a doua partidă consecutivă din campionat, acesta nefiind recuperat după o accidentare, în timp ce Dragoş Boboc este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Va reveni însă Alin Abuzătoaie, care a absentat la ultimele două partide din cauza unei accidentări suferite la încălzirea efectuată înaintea meciului cu Gloria Buzău. În ciuda absenţelor din lot, "marinarii" speră ca şi după această partidă, să rămână neînvinsă pe teren propriu, bazându-se pe eficienţa defensivei din acest sezon, Farul primind un singur gol acasă în cinci meciuri. În altă ordine de idei, ieri, Ioan Sdrobiş a organizat pe terenul mare, obişnuitul joc-şcoală între echipa posibililor titulari şi cea a rezervelor, la finalul căruia "titularii" s-au impus cu scorul de 6-1. La formaţia câştigătoare au evoluat: Alexandru Răuţă - Niţescu, Ion Barbu, Vajou, Paşcovici - Scărlătescu, Parfenie, Liviu Ştefan, Ionuţ Lupu - Adrian Câmpeanu şi Bogdan Rusu. De partea cealaltă au evoluat Isleam - Muia, Andrei Vlad, Alexandru Filip, Sescioreanu - Drăghici, Lucan, Mutulescu, Denis Husein - Hurdubei şi Abuzătoaie. Golurile au fost marcate de Scărlătescu (3), Liviu Ştefan (2) şi Ionuţ Lupu. Golul de onoare al rezervelor a fost marcat de Hurdubei. Partida dintre FC Farul şi Steaua II se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată George Rădulescu (Bucureşti), ajutat de asistenţii Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc) şi Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).

Trei puncte între locurile 5 şi 13

Dacă la vârful ierarhiei Ceahlăul Piatra Neamţ, Săgeata Năvodari şi Concordia Chiajna se luptă pentru primele două locuri care asigură accesul în Liga I în sezonul viitor, începând cu locul 5, nu mai puţin de nouă echipe pot intra în hora retrogradării la primul pas greşit, excluzând-o din ecuaţie pe CF Brăila. Distanţa dintre ocupanta locului 5, FC Viitorul, şi echipa aflată chiar deasupra liniei retrogradării, Steaua II, este de doar trei puncte, lucru care va face mult mai atractive meciurile rundei viitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii