Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM joaca pe terenul ultimei clasate

ro

03 Dec, 2009 01:02 810 Marime text
hcm.jpgConstănţenii vor disputa cele trei etape rămase din acest an împotriva unor formaţii care se zbat în subsolul ierarhiei întrecerii interne

După victoria clară din ultimul derby al anului contra Stelei, pentru HCM Constanţa urmează un program lejer până la finalul turului de campionat. Astfel, trupa lui Zoran Kurtes nu mai poate pierde poziţia de lider al clasamentului Ligii Naţionale.

Echipa constănţeană are în acest moment un avans de doar un punct în vârful ierarhiei întrecerii interne faţa de ocupanta locului secund, UCM Reşiţa, avans care teoretic nu poate fi pus în pericol nici după disputarea etapei cu numărul 11, programată astăzi. Campioana în exerciţiu va întâlni în deplasare cea mai slabă echipă din campionat, nou-promovata SCM Rom Cri Braşov. Deşi dispune de un lot cu jucători tineri, lipsiţi de experienţă, patronul braşovenilor crede că echipa sa poate realiza câteva surprize în acest sezon şi se va menţine pe prima scenă. Cu o medie de vârstă care nu depăşeşte 21 de ani, Rom Cri Braşov este cea mai tânără formaţie din Liga Naţională. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în acest sezon, adversarii constănţenilor nereuşind să acumuleze în cele zece etape disputate în acest sezon decât un singur punct, împotriva lui Dinamo. Astfel, nou-promovata este victimă sigură în meciul de astăzi, tehnicianul formaţiei de pe litoral, Zoran Kurtes, având posibilitatea să-şi odihnească titularii după programul încărcat din ultima perioadă. Meciul dintre SCM Rom Cri Braşov şi HCM Constanţa se va disputa astăzi, începând cu ora 17.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi" şi va fi arbitrat de cuplul Lupşa/Lupu (ambii din Caraş Severin). Etapa a XI-a mai programează astăzi partidele: Dinamo Bucureşti - Minaur Baia Mare (ora 16.00, transmis de Digi Sport), Universitatea Municipal Timişoara - UCM Reşiţa (ora 17.00), Universitatea Cluj - Universitatea Bucovina Suceava (ora 17.30), HC Odorhei - Lignitul Târgu-Jiu (ora 18.00), CSM Satu Mare - CSM Medgidia (ora 18.00) şi Steaua Bucureşti - Ştiinţa Municipal Bacău (ora 18.00, transmis de Digi Sport).

CSM Satu Mare şi Dinamo, ultimii adversari

După această confruntare, Stănescu şi compania vor întâlni pe teren propriu o altă formaţie nou-promovată, CSM Satu Mare, care, de asemenea, se zbate în acest sezon să se menţină în prima ligă. Spre deosebire de braşoveni, echipa din Satu Mare a obţinut până acum trei victorii şi se clasează pe locul 10 în clasament. În ultimul meci al turului, HCM se va deplasa la Bucureşti, pentru confruntarea cu Dinamo, echipă care nu este decât o umbră a trupei care se lupta cu granzii campionatului în sezoanele precedente. Ultima etapă a anului este programată să se dispute duminică, 13 decembrie, Liga Naţională masculină urmând să se reia pe data de 31 ianuarie, cu primele partide ale returului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii