Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halep, salt de şase poziţii în ierarhia mondială

ro

26 Jul, 2011 01:29 1501 Marime text
halep.jpgSemifinalistă săptămâna trecută la turneului BCR Ladies Open România, constănţeanca Simona Halep a avut un salt de şase locuri în clasamentul WTA la simplu.

Sportiva în vârstă de 19 ani a urcat astfel, în această săptămână, pe poziţia a 55-a în ierarhia mondială, cu 1.063 de puncte, depăşind-o astfel pe compatrioata sa, Monica Niculescu, care a coborât pe 58. În acelaşi timp, Alexandra Dulgheru nu mai este cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România, plutonul româncelor din topul WTA fiind condus de câştigătoarea BCR Ladies Open Romania, Irina-Camelia Begu, care ocupă locul 46.

În altă ordine de idei, Simona Halep va fi singura româncă prezentă pe tabloul principal al unui turneu din circuitul WTA în această săptămână, constănţeanca urmând să evolueze la turneul Bank of the West Classic de la Stanford (SUA), dotat cu premii în valoare de 721.000 de dolari. Simona o va întâlni în turul inaugural pe sportiva din Germania, Sabine Lisicki, a 26-a jucătoare a lumii. În cazul în care va trece de Lisicki, Halep va juca în turul următor cu a patra favorită a întrecerii, americanca Samantha Stosur.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii