Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul întâlneşte liderul neînvins al Seriei I

ro

19 Mar, 2011 02:27 1325 Marime text
farul.jpgDivizionara secundă FC Farul va întâlni astăzi, la Constanţa, liderul neînvins al Seriei I, Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a.

Antrenorul Farului, Gheorghe Butoiu nu se poate baza la acest meci pe veteranul Ion Barbu. Fundaşul „marinarilor" a suferit o entorsă de gleznă şi s-a ales cu probleme şi la ligament. De asemenea, vor lipsi din lotul Farului portarul Zdrâncă şi Abuzătoaie, ambii fiind accidentaţi. Astfel, tehnicianul „marinarilor" s-a oprit asupra următorului lot de 18 jucători pentru meciul cu Ceahlăul: Alexandru Răuţă şi Alexe - portari, Niţescu, Vajou, Buzea, Patriche şi Paşcovici - fundaşi, Husein, Stăncioiu, Liviu Ştefan, Păduraru, Paraschiv, Sascău şi Ionuţ Lupu - mijlocaşi, Ştefan Ciobanu, Borza şi Dutciuc. „Nici nu ştiu cum să încep meciul cu absenţa lui Barbu. Nu avem un jucător care să-l înlocuiască la capacitatea lui. Chiar şi în aceste condiţii, trebuie să ieşim victorioşi. Întâlnim cea mai bună echipă din serie, fără contracandidată la locul întâi. Noi ne-am pregătit bine şi sper la un rezultat bun", a spus Butoiu.

Cartele telefonice şi steguleţe pentru spectatori

Spectatorii care vor asista la meci de la tribuna I vor primi gratuit cartele de telefonie mobilă în valoare de 5 Euro. Cartela se va acorda la intrarea în stadion, pe baza biletului de intrare. La promoţia organizată de o companie de telefonie mobilă nu sunt valabile invitaţiile oferite de club, acestea doar vor permite accesul în stadion. „De la următoarele meciuri, vom extinde această facilitate la toate sectoarele de tribună. De asemenea, la partida cu Ceahlăul, vom acorda steguleţe în culorile şi cu sigla FC Farul primilor 700 de spectatori", a declarat patronul clubului de pe litoral, Giani Nedelcu. Meciul Farul - Ceahlăul va avea loc astăzi, de la ora 11.00, şi va fi arbitrat de o brigadă din Bucureşti, avându-l pe Radu Petrescu la centru. Un bilet la peluză costa 4 lei, iar unul la tribună 8 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii