Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Dunărea 0-0 Victorie refuzată de arbitru

ro

04 Oct, 2010 03:07 1411 Marime text
farul.jpgConstănţenii au acuzat prestaţia centralului Zoltan Erdei, care nu a acordat formaţiei de pe litoral două lovituri de pedeapsă

După o victorie cu CS Otopeni şi o remiză cu Juventus, FC Farul a terminat din nou neînvinsă meciul susţinut sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Dunării Galaţi, scor 0-0, partidă contând pentru etapa a VI-a din Liga a II-a.

Formaţia pregătită de Ioan Sdrobiş a început în forţă partida de la Constanţa contra Dunării Galaţi şi a dominat debutul de meci. „Marinarii" au cerut penalti la prima ocazie mai periculoasă a meciului, pentru un presupus henţ a lui Daniel Florea la o centrare a lui Rusu. Arbitrul întâlnirii, Zoltan Erdei, a lăsat jocul să continue. După câteva minute, Farul a pus din nou în pericol poarta lui Mindileac, dar lovitura de cap a lui Câmpeanu a fost reţinută de portarul oaspeţilor. Rusu a fost şi el aproape de gol la ultima fază a primei reprize, dar şutul deviat al acestuia a trecut foarte aproape de bară. Astfel, cele două formaţii au intrat la cabine la egalitate, scor 0-0. Trupa lui Sdrobiş a rămas la conducerea jocului şi în actul secund, însă ocaziile importante la poarta gălăţenilor au întârziat să apară. Abia cu câteva minute înainte de finalul jocului, Liviu Ştefan a fost aproape de deschiderea scorului, însă şutul său de la 30 de metri, din lovitură liberă, a fost blocat de portarul Dunării. În minutele de prelungire, centralul Erdei refuză din nou să acorde un penalti constănţenilor, după ce acelaşi Florea ar fi respins din nou mingea cu mâna în propriul careu. Arbitrul a fluierat în acel moment finalul meciului. Astfel, partida se încheie cu o remiză albă şi Farul acumulează şase puncte după primele şase etape ale sezonului, menţinându-se pe locul 11 în clasamentul Seriei I. Antrenorul Ioan Sdrobiş a început partida cu următorul 11: Zdrâncă - Scărlătescu (minutul 82 - Hurdubei), Vajou, Liviu Ştefan, Pascovici - Buzea, Lucan (minutul 37 - Abuzătoaie), Boboc, Ionuţ Lupu - Adrian Câmpeanu, Bogdan Rusu (minutul 67 - Ursachi). După meci, atât antrenorul constănţenilor, cât şi patronul grupării constănţene au acuzat maniera de arbitraj a centralului Zoltan Erdei, arbitru care a fost suspendat în luna martie a acestui an, după meciul Brăneşti - FC Botoşani 1-0, acesta refuzând să acorde un penalti oaspeţilor. „Lovitura de la 11 metri face parte din joc şi nu este o milogeală. Au fost trei situaţii clare de penalti, iar în economia campionatului, pentru noi, poate conta mult un 1-0 cu Dunărea Galaţi. Nu încerc să scuz echipa, dar nici nu pot să-i pedepsesc pentru că nu am reuşit să câştigăm. Încă avem multe probleme. Relaţiile de joc încă suferă, însă asta este situaţia", a declarat Ioan Sdrobiş. De asemenea, patronul Farului, Giani Nedelcu, a criticat la rândul său prestaţia arbitrului: „Sunt mulţumit de evoluţia echipei şi nemulţumit de arbitru. Nu ne-a dat două penaltiuri, dar fără intenţie. Atâta poate, din moment ce sezonul trecut a fost suspendat şase luni după partida Victoria Brăneşti - FC Botoşani", a declarat oficialul pentru Sport Total FM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii