Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După victoria neconcludentă cu Satu Mare, HCM, victimă sigură în Spania

ro

08 Oct, 2010 03:05 1417 Marime text
hcm.jpgJocul constănţenilor nu arată niciun semn de îmbunătăţire. În ultima partidă din campionat, evoluţia HCM a fost din nou dezamăgitoare

Ceea ce trebuia să fie o ultimă repetiţie înainte de confruntarea din Liga Campionilor de pe terenul celor de la Ciudad Real, evoluţia formaţiei pregătite de Jovica Cvetkovic în partida cu CSM Baia Mare a fost din nou sub aşteptări.

După un eşec usturător în faţa formaţiei HC Odorhei în campionat şi două înfrângeri categorice în Liga Campionilor, HCM continuă să-şi dezamăgească suporterii şi după ultima partidă din campionat, contra nou-promovatei CSM Satu Mare. Chiar dacă s-au impus la final la cinci goluri diferenţă, Toma şi compania au avut unele emoţii în prima parte a întâlnirii, când CSM Satu Mare a trecut la conducerea partidei, având un avantaj de trei goluri pe tabelă, în minutul 13 (scor 8-5). Revenit pe teren după o pauză cauzată de o accidentare, pivotul Silviu Băiceanu a contribuit din plin la revenirea formaţiei constănţene în joc, apărarea exactă coordonată de jucătorul HCM-ului blocând majoritatea atacurilor oaspeţilor. Din acel moment, partida a fost controlată de constănţeni, care s-au impus la final cu 41-36. Pentru formaţia antrenată de Jovica Cvetkovic urmează deplasarea de la Ciudad Real, pentru meciul din cadrul etapei a treia din grupa D a Ligii Campionilor. Constănţenii vor pleca din România mâine dimineaţă cu destinaţia Madrid, pentru a susţine duminică meciul contra câştigătoarei trofeului Ligii în 2008 şi 2009. Având în vedere evoluţiile din ultimele meciuri, campioana României pare a fi victimă sigură în Spania. Singurul lucru pe care elevii lui Cvetkovic îl pot face este evitarea unei noi înfrângeri la scor în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din lume. Antrenorul secund al HCM-ului, Eden Hairi, este însă în continuare optimist înainte de meciul cu ibericii. „Mergem să jucăm handbal contra spaniolilor de la Ciudad Real şi nu ne vom duce ca mielul la tăiere. Niciun meci nu seamănă cu altul şi sperăm să jucăm cu atitudine şi să demonstrăm că ştim handbal", a declarat tehnicianul, conform handbalvolei.ro. De asemenea, Hairi a apreciat revenirea în teren a lui Băiceanu ca fiind un plus pentru echipă: „Un mare plus pentru echipa noastră este reprezentat de Silviu Băiceanu, care a făcut un joc foarte bun pe partea centrală a apărării şi sperăm să-l readucem la forma fizică de dinaintea accidentării". În clasamentul Grupei D, Ciudad Real este lider, maxim de puncte, după primele două meciuri, în timp ce HCM este pe ultimul loc, fără niciun punct. Partida din etapa a treia a Ligii Campionilor dintre Renovalia Ciudad Real şi HCM Constanţa este programată duminică, de la ora 20.00 şi va fi arbitrată de brigada islandeză formată din Jonas Eliasson şi Ingvar Gudjonsson. Meciul va fi transmis în direct de postul Digisport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii