Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Şunda „Mi-e teamă de o campanie împotriva noastră"

ro

17 Mar, 2011 02:32 1280 Marime text
sageata.jpgDupă 17 etape, Săgeata Năvodari se află pe locul secund în Seria I, cu 37 de puncte, la patru lungimi de liderul Ceahlăul şi la două în faţa ocupantei poziţiei a treia, Concordia Chiajna

Divizionara secundă Săgeata Năvodari va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, la Giurgiu, formaţia locală Astra II, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a din Liga a II-a, Seria I.

După eşecul surprinzător de pe terenul celor de la Dinamo II, antrenorul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda, a declarat că atmosfera în echipă nu trebuie să se deterioreze şi speră să obţină cele trei puncte împotriva trupei lui Constantin Gache. „Se vede că lupta este în continuare acerbă şi fiecare echipă îşi urmăreşte obiectivele. Ca să câştigi o bătălie este nevoie de toţi factorii din club. Fotbaliştii noştri sunt bărbaţi şi pot trece peste o înfrângere. Se întâmplă să mai şi pierzi. Eu iau totul ca pe un accident nefericit şi sper ca la Giurgiu să reuşim să obţinem cele trei puncte", a spus ieri tehnicianul năvodărenilor. Şunda a mai precizat că, după maniera de arbitraj de la ultimele două partide, speră să nu se ducă o campanie împotriva echipei sale. Astfel, dacă în meciul de la Năvodari, cu Brăila, centralul a dictat un penalty gratuit pentru oaspeţi, la jocul cu Dinamo II, brigada de arbitri a tolerat jocul dur al gazdelor, nu mai puţin de trei jucători terminând partida extrem de „şifonaţi" în urma unor intrări mai dure ale adversarilor. Printre aceştia se află şi căpitanul celor de la Săgeata, Gheorghe Goşa, acesta alegându-se cu un ochi vânăt, după un cot aplicat chiar de marcatorul singurului gol al întâlnirii, Nelu Bucă. „Am fost lovit cu cotul chiar în faza de la finalul primei reprize, când Bucă a tras în bară. Nu am probleme prea mari pentru că văd bine cu acest ochi şi nu se pune problema să nu joc. Suntem supăraţi după acea înfrângere, însă trebuie să trecem peste acest lucru pentru că s-a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul. Sâmbătă ne aşteaptă un nou meci important şi sperăm ca de data aceasta să câştigăm", a spus căpitanul echipei năvodărene. Dacă Goşa va fi apt să joace sâmbătă, Jianu, Mircea Gheorghe şi golgheterul Seriei I, Sorin Chiţu sunt în pericol să rateze meciul de la Giurgiu, în urma accidentărilor suferite tot meciul contra satelitului lui Dinamo. Acest meci este a doua confruntare între cei doi antrenori în acest sezon, după ce Săgeata s-a impus în tur, la Năvodari, cu scorul de 3-0, în faţa Deltei Tulcea, echipă pregătită atunci de Constantin Gache.

Cristian Găină Sava va arbitra la Giurgiu

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit ieri şi brigăzile care vor oficia la meciurile din cadrul etapei cu numărul 18 din eşalonul secund. Astfel, partida Astra II Giurgiu - Săgeata Năvodari va fi arbitrată de la centru de Cristian Găină Sava (Bacău), ajutat de asistenţii Dragoş Iliescu (Craiova) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat Cristina Bujor (Bucureşti).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii