Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicale cu Tractorul, Petrolul si Tolbuhin

ro

12 Jul, 2002 00:00 625 Marime text

FC Farul si-a stabilit adversarii din partidele de pregatire

Ultima echipa este din Bulgaria, iar partida cu ea se va disputa in sistem tur-retur * Participarea la "Cupa Municipiului Bucuresti" a picat deoarece nu s-au prezentat alte trei echipe * Finantatorul Gheorghe Bosanceanu a convocat astazi o sedinta la Centrul de copii si juniori

In timp ce fotbalistii de la FC Farul trag din greu la cele doua antrenamente zilnice din cantonamentul de la Campina, conducerea clubului cauta, in aceste zile, sa definitiveze in proportii mari programul de pregatire al "marinarilor". Astfel, presedintele clubului, Marcel Lica, si directorul sportiv Mircea Crainiciuc au depus eforturi ca, in perioada imediat urmatoare, echipa sa beneficieze de un program de pregatire din care sa nu lipseasca meciurile amicale. Astfel, dupa amicalul pe care-l vor sustine sambata in compania Chimiei Brazi ori a Tricolorului Breaza, pe elevii pregatiti de antrenorul Petre Grigoras ii asteapta miercuri, la Campina, un altul cu Tractorul Brasov. Perioada de pregatire montana va fi incheiata de FC Farul pe data de 20 iulie, cand, inainte de plecarea spre casa, echipa va sustine un alt amical, de data aceasta cu Petrolul Ploiesti. Revenita la Constanta, pe aceasta o asteapta o serie de partide cu adversari din judet, dar si din strainatate. Astfel, pentru 30 sau 31 iulie, Farul are anuntat un amical, la Constanta, cu o echipa bulgareasca, Tolbuhin, urmand ca returul sa se desfasoare in Bulgaria, pe 3 august sau pe 4 august. In alta ordine de idei, turneul amical programat in capitala, "Cupa Municipiului Bucuresti", a picat, deoarece a nu s-a prezentat o a patra echipa, iar Rapid Bucuresti s-a retras intre timp.

Sedinta la Centrul de copii si juniori

In aceasta dimineata, de la ora 9.00, la sediul clubului FC Farul va avea loc o sedinta la care vor participa finantatorul Gheorghe Bosanceanu, presedintele Marcel Lica, directorul sportiv Mircea Crainiciuc si toti antrenorii centrului. La aceasta sedinta se va face o analiza a centrului pe perioada sezonului 2001-2002 si se vor adopta strategii pentru perioada urmatoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii