Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Berceni - Farul, în Cupa României „Marinarii“ joacă primul meci al sezonului

ro

24 Aug, 2010 00:00 1427 Marime text
farul.jpgÎn această partidă, gruparea constănţeană încearcă să evolueze cu grupa de juniori A, care va fi antrenată de fostul jucător al Farului, Cristi Şchiopu

Dacă în urmă cu câteva zile nimeni nu mai credea că va vedea Farul jucând în acest sezon, formaţia constănţeană se va prezenta astăzi, pe arena din comuna ilfoveană, Berceni, pentru meciul din faza a patra din cadrul Cupei României, în compania echipei locale, ACS.

Dezafiliată de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în urmă cu câteva zile, FC Farul a fost repusă pe linia de plutire după ce conducerea grupării de pe litoral a reuşit să reeşaloneze datoriile către jucători, astfel că decizia FRF a fost anulată în cazul formaţiei constănţene. Însă, fără antrenor şi un lot de jucători, cei din conducerea Farului au cerut amânarea partidei din prima etapă a Ligii a II-a împotriva Viitorului. În acest sens, Farul a trimis o hârtie oficială către FC Viitorul Constanţa, solicitând amânarea partidei. Altfel, un prim pas în reconstrucţia echipei a fost făcut zilele acestea. După ce negocierile cu Petre Grigoraş au eşuat, noul antrenor al echipei va fi Ioan Zdrobiş, acesta urmând să semneze în perioada următoare. „Am ajuns la o înţelegere cu Ioan Zdrobiş. Obiectivul va fi formarea unei echipe competitive. Antrenorul va veni la Constanţa şi cu unii jucători, el va fi cel care se va ocupa de transferuri şi de formarea lotului cu care vom aborda noul sezon“, a declarat patronul clubului, Giani Nedelcu, potrivit Mediafax. Tehnicianul a sosit încă de duminică la Constanţa pentru a negocia cu patronii Farului. Secundul lui Zdobiş va fi Gheorghe Butoiu. Noua conducere tehnică a coordonat deja primul antrenament al echipei. Au participat 26 de jucători, printre aceştia numărându-se Barbu, Buzea, Liviu Mihai II, Paşcovici, Isleam, Răuţă, M. Posteucă, Boghiţoi, Câmpeanu, Boboc, Abuzătoaie, Munteanu, Rusu, Ursache, Filip, Vlad, Zdrâncă. Chiar şi în aceste condiţii, pentru meciul contând pentru faza a patra a Cupei României, contra echipei de Liga a III-a, ACS Berceni, Farul încearcă să evolueze cu grupa de juniori A (născuţi în anii 1992 - 1993), care va fi antrenată de Cristi Şchiopu. Dacă nu se vor obţine în timp util vizele medicale pentru jucătorii acestei serii, cu Berceni va juca grupa 1994, antrenată de Ion Constantinescu. Întâlnirea este programată să înceapă astăzi, de la ora 17.30, şi va fi arbitrată de Mugurel Vădan (Bucureşti), ajutat la cele două margini Costin Florescu (Satu Mare) şi Vlad Bârleanu (Bucureşti). Alte formaţii constănţene angrenate în această fază a competiţiei sunt AFC Săgeata Năvodari, care va întâlni pe teren propriu pe Delta Tulcea şi Callatis Mangalia, care va primi vizita celor de la FC Viitorul Constanţa.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii