Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Absenţe la Săgeata pentru meciul cu Gloria

ro

24 Mar, 2011 03:07 1305 Marime text
sageata.jpgFormaţia năvodăreană nu va putea conta la meciul de sâmbătă pe trei jucători titulari, toţi fiind accidentaţi

Divizionara secundă Săgeata Năvodari va întâlni sâmbătă, pe stadionul Flacăra, formaţia Gloria Buzău, meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a II-a, Seria I.

Tehnicianul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda, speră ca jucătorii săi să confirme jocul bun de la Giurgiu şi să obţină victoria contra Gloriei Buzău. „Un meci pe care trebuie să-l câştigăm pentru a confirma în acest fel jocul bun de la Giurgiu. Locurile în clasament ne obligă să obţinem toate cele trei puncte cu Gloria. Este adevărat că Buzăul a câştigat cu Dinamo II, echipă în faţa căreia noi am pierdut, însă niciun meci nu seamănă cu altul şi sper să ieşim victorioşi şi din această întâlnire", a spus ieri Şunda. La rândul său, fundaşul Florin Bold a declarat că Săgeata trebuie să se impună sâmbătă pentru a păstra diferenţa în clasament faţă de Concordia Chiajna. „Va fi o partidă ca oricare alta, pe care trebuie să o câştigăm. În tur (scor 2-1 pentru Săgeata) nu cred că am fi avut emoţii dacă nu primeau ei acel 11 metri. Sper să obţinem cele trei puncte şi sâmbătă, pentru a menţine avantajul de două puncte faţă de Concordia Chiajna", a precizat jucătorul Săgeţii. Acesta a mai adăugat că diferenţa de puncte faţă de Ceahlăul poate fi recuperată: „Nu cred că este imposibil să îi ajungem în clasament pe cei de la Ceahlăul, pentru că sunt doar patru puncte diferenţă şi orice se poate întâmpla până la final. În ceea ce priveşte decizia privind dreptul de promovare, pe noi nu ne-a afectat cu nimic acest lucru. Noi ne gândim numai la fotbal atunci când intrăm pe teren şi avem încredere că până la urmă va fi bine". Antrenorul năvodărenilor, Aurel Şunda, nu va putea conta la meciul de sâmbătă pe căpitanul echipei, Gheorghe Goşa, pe Răzvan Dâlbea şi pe Marius Jianu, toţi accidentaţi, ultimii doi de la meciul cu Dinamo II. Potrivit tehnicianului formaţiei de pe litoral, este posibil ca cei trei să fie recuperaţi pentru meciul decisiv de la Chiajna, programat la sfârşitul săptămânii viitoare.

Eugen Roşu va conduce partida de la Năvodari

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit ieri brigăzile care vor oficia partidele din etapa a XIX-a a eşalonului secund. Partida dintre Săgeata şi Gloria Buzău va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Eugen Roşu (1 Decembrie, Ilfov), la centru, ajutat la cele două margini de Gabriel Stroe (Piteşti) şi de Mircea Grigoriu (Bucureşti). Arbitru de rezervă a fost desemnat brăileanul Ionuţ Smeu. Observatorii partidei vor fi Daniel Burloiu (Galaţi) şi Marius Ciugarin (Bucureşti). După 18 etape, echipa pregătită de Aurel Şunda ocupă locul secund în clasamentul Seriei I, cu 40 de puncte, la patru lungimi de liderul Ceahlăul Piatra Neamţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii