Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Drogba, recuperare miraculoasa? (video)

ro

06 Jun, 2010 15:42 1322 Marime text

drogba_06_06.jpgCăpitanul reprezentativei Coastei de Fildeş, Didier Drogba, a fost operat cu succes la Berna, după fractura de cubitus suferită în timpul unui meci de pregătire cu Japonia, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Ivoriană de Fotbal citată de Mediafax.

"Intervenţia chirurgicală necesară s-a derulat cu succes", se arată într-un comunicat al federaţiei. În comunicat se precizează că operaţia a fost făcută de "eminenţii specialişti" Ralph Hertel şi Michel Gaillot. "Profesorii Hertel şi Gaillot, precum şi corpul medical al «Elefanţilor» (n.r. - al naţionalei ivoriene), sunt optimişti în ceea ce priveşte o recuperare rapidă a jucătorului", menţionează forul ivorian.
Drogba, în vârstă de 32 de ani, a ales să se opereze câtmairapidpentru a-şi păstra şansele de a participa la Cupa Mondială din Africa de Sud.atacantul şi-a fracturat antebraţul drept în timpul meciului amical disputat, vineri, cu Japonia, scor 2-0. El s-a accidentat în minutul 18 al partidei, în urma unei ciocniri cu japonezul Marcus Tulio Tanaka.
Coasta de Fildeş va evolua în grupa G la turneul final al Cupei Mondiale, alături de reprezentativele Braziliei, Coreei de Nord şi Portugaliei. Ivorienii au programat primul meci de la CM, în data de 15 iunie, cu Portugalia.

Rezumat Japonia - Coasta de Fildeş 0-2

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii