Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Rusinati pe teren, nord-coreeni pot demonstra ce stiu... in cariere de piatra

ro

24 Jun, 2010 19:53 1386 Marime text
nk.jpgÎnfrângerea umilitoare din partida cu Portugalia, scor 0-7, nu va rămâne fără urmări pentru jucătorii nord-coreeni. Potrivit prosport.ro, rezultatul înregistrat contra lusitanilor, care a intrat în topul celor mai mari diferenţe de scor din istoria Cupei Mondiale, îi va costa scump pe fotbaliştii lui Kim Jong Hum.

Astfel, Moon Ki-nam, fost antrenor nord-coreean ce a fugit din ţară în urmă cu şase ani, şi care cunoaşte foarte bine practicile regimului de la Phenian a dezvăluit ce pedepse ar putea primi fotbaliştii după usturătoare înfrângere cu Portugalia.
"Regimul comunist de la Phenian e foarte darnic la victorii. Antrenorul şi jucătorii sunt recompensaţi cu case mari. Acum însă, ar putea fi trimişi în munţi, la muncă, într-o carieră de piatră", a declarat Moon Ki-nam pentru AP.
Serviciile secrete din Japonia îi dau dreptate tehnicianului nord-coreean, iar evenimentele din Coreea de Nord relevă faptul că regimul comunist are deja "planul" pregătit: familiile jucătorilor au fost puse sub supraveghere până la întoarcerea acestora.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii