Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Egal intre Africa de Sud si Mexic

ro

11 Jun, 2010 19:43 1411 Marime text

tsabalala.jpgRemiză la debutul Campionatului Mondial de fotbal între echipa ţării gazdă şi Mexic. După un meci plin de emoţii, cele două formaţi şi-au împărţit golurile şi punctele dar ambele puteau pleca învingătoare din Soccer City.

În faţa a 85.000 de spectatori înarmaţi toţi cu celebrele vuvuzela, aztecii au început mai bine. Gazdele au scăpat cu faţa curată la trei ocazii ratate de omul lui Tottenham, Giovanni dos Santos, şi au pus stăpânire pe joc abia în finalul primului mitan. A fost şi un gol anulat americanilor după un offside de doi metri, iar gazdele s-au putut vdeclara mulţumite cu remiza albă de la pauză.

După odihnă, Parreira a schimbat registrul tactic iar terenul s-a înclinat către poarta lui Perez. Tshabalala l-a executat pe portarul mexican cu un şut în forţă (55'), şi bafana bafana şi-au bătut joc de alte oportunităţi rarisime pe fondul unei evoluţii dezastruoase a lui Agiular, excelent în prima parte. Totuşi remiza trebuia sa fie rezultatul corect iar Marquez a profitat de singura eroare defensivă a galbenilor şi a egalat (79'). Înainte de final, Mphela a făcut ce-a vrut cu doi fundaşi mexicani dar a nimerit bara, la cea mai frumoasă fază a meciului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii