Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Avida dupa succes, Alexandra Enachescu imbina utilul cu placutul

ro

09 Oct, 2010 18:19 1084 Marime text

S-a facut cunoscuta in lumea mondena autohtona in calitate de manechin, admiratorii sai avand de nenumarate ori ocazia sa o priveasca pe podium. Datorita formelor apetisante, frumoasa bruneta a fost solicitata sa defileze in cadrul prezentarilor majoritatii creatorilor de moda din Romania. Vorbim, desigur, despre Alexandra Enachescu, cea care a umplut paginile ziarelor mai ales datorita relatiei cu dinamovistul Cristi Pulhac, cu care a fost aproximativ opt ani (cei doi se cunosc de la 14 ani, fiind colegi de liceu). Dupa ruptura de fotbalist, Alexandra a incercat sa se concentreze mai mult pe latura profesionala, probabil si din dorinta de a-si ocupa timpul pentru a nu se mai gandi la relatia esuata.

In ultima perioada, insa, nu s-a mai auzit mare lucru despre bruneta. Singura activitate care a mai scos-o in fata a fost participarea la emisiunea „Saracii copii bogati" difuzata de Kanal D in luna septembrie. Alaturi de Ramona Gabor, de manechinul Alex Avram, de Crina Onut si de Andrei Barbu, modelul nostru a fost nevoit sa renunte la „fitele" de zi cu zi si sa demonstreze ca duce, cu brio, la bun sfarsit lucruri pe care le-ar face un om obisnuit. Mai exact, diva a fost nevoita sa spele vase sau chiar WC-uri pentru a supravietui in concurs, fiind de parere ca: „Era foarte urat in locuinta respectiva, nici paturi nu aveam, eram nevoiti sa dormim pe niste saltele, a fost groaznic".

Incearca rolul de prezentator TV

Intrebata ce planuri de viitor are, focoasa bruneta ne-a dezvaluit ca, impreuna cu inca o prietena, se ocupa de o emisiune on-line. Show-ul pe care-l modereaza Alexandra trateaza probleme de zi cu zi, subiectele fiind abordate in functie de personalitatea si de stilul de viata ale fiecarei vedete invitate.

Nu renunta la cariera de model

Alexandra spune ca nu a dat uitarii prima sa pasiune... aceea de model, marturisind ca, in curand, va deveni imaginea unei firme de lenjerie intima. In plus, manechinul sustine ca nu duce lipsa nici de prezentari, mai ales in aceasta perioada, in care majoritatea marilor creatori isi lanseaza colectiile de toamna - iarna. Intrebata daca ar fi nevoita sa aleaga intre cele doua job-uri (cel de model si cel de moderator TV), Alexandra ne-a declarat: „Nu stiu, amandoua imi plac foarte mult, nu as putea renunta la niciunul dintre ele. As prefera sa imbin utilul cu placutul, ca nu e greu deloc". Insa, Alexandra inclina spre ceea ce stie sa faca ea mai bine. „E penibil, deja, toata lumea vrea sa fie prezentator TV."

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii