Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR cauta, degeaba, sedii in judet

ro

19 Jun, 2010 03:10 1543 Marime text
Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Constanţa este în plin proces de căutare de sedii, pentru a începe într-un cadru formal activitatea politică. Numai că, autorităţile locale din judeţ nu reuşesc să le îndeplinească cererile locative.

UNPR Constanţa a trimis numeroase solicitări către primăriile constănţene, prin intermediul cărora cerea spaţii pentru sediile locale ale uniunii. Cu toate acestea, răspunsul autorităţilor locale a fost unul negativ. „Am trimis 70 de solicitări, dar am primit 40 de răspunsuri prin care am fost înştiinţaţi că nu au posibilitatea să ne dea niciun spaţiu. Va trebui să ne facem rost singuri de sedii, dar pe bani. Până acum avem sediu care funcţionează deja în Mangalia, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, iar în Constanţa, unde ne interesează cel mai mult, am văzut o locaţie, pe bulevardul Soveja, dar chiria este cam scumpă, 1.000 euro lunar. Noi suntem dispuşi să plătim maxim 2.000 lei pentru o zonă centrală", a declarat Eugen Voineagu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vise 19 Jun, 2010 09:32 sediul din Mangalia functioneaza in visele dlui Voineagu.poate odata si odata aceste vise vor deveni realitate,dar pana azi dimineata inca erau la stadiul de vise.