Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima sedinta ordinara a CJC, din 2009

ro

15 Dec, 2009 01:22 997 Marime text
cjc_sedinta_01.jpgCea de pe urmă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Constanţa, din acest an, este programată să aibă loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Aleşii judeţeni se vor întruni în şedinţă, vineri, 18 decembrie, pentru a vota 30 de proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără şi două acorduri de asociere între judeţul Constanţa şi două comunităţi locale. Este vorba despre aprobarea acordului de asociere a judeţului Constanţa cu oraşul Hârşova, pentru implementarea proiectului „Reconstrucţie ecologică şi împădurirea terenurilor degradate ori improprii folosinţelor agricole aflate în proprietatea oraşului Hârşova - perimetrul de ameliorare Hârşova - 185,58 ha" şi despre asocierea dintre judeţul Constanţa şi oraşul Cernavodă în vederea demarării aceluiaşi tip de proiect, dar pentru o suprafaţă de 68,62 ha.

La punctul opt, se va supune votului consilierilor judeţeni un proiect de hotărâre privind alocarea unor sume Consiliului Local Topalu pentru susţinerea Proiectului „Realizarea Portului Turistic de Agrement Capidava". Practic, acesta este primul pas concret în realizarea acestui obiectiv important pentru comunitatea locală din Topalu. De asemenea, consilierii judeţeni îşi vor exprima opţiunea de vot şi pentru un proiect de hotărâre privind aprobarea demarării Aplicaţiei „Centrul Social pentru bolnavii de Alzheimer". Aleşii vor vota şi aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru amenajarea parcului public din faţa Bibliotecii Judeţene „I. N. Roman" Constanţa.

Se va supune votului mai-marilor judeţului şi aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa. Ei vor dezbate şi transmiterea în administrarea Consiliului Local Municipal a unui teren în suprafaţă de 15.754,64 mp, situat în zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în scopul amenajării unor alei pietonale, platforme de parcare şi spaţii verzi. Dacă aleşii îşi vor da acordul, Consiliul Judeţean va prelua în administrare o serie de bunuri imobile - străzi de acces şi alei pietonale - ce deservesc instituţii de învăţământ, sănătate, cultură şi cimitire, pentru a le transmite în administrarea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, în vederea reparării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii