Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TUI in Romania, la invitatia Elenei Udrea, nu a lui Mazare

ro

22 Jul, 2009 14:48 997 Marime text
Săptămâna trecută primarul Mazăre anunţa cu surle şi trâmbiţe că marele operator de turism TUI s-a hotărât să revină pe litoralul românesc după câţiva ani de absenţă.

Aflată la Constanţa, marţi seară, ministrul Turismului, Elena Udrea, a dezvăluit că deşi „alţii au ieşit în presă", ea a fost cea care a lansat invitaţia reprezentanţilor TUI de a veni în România. „TUI a venit la invitaţia Ministerului Turismului, lansată cu ocazia celui mai mare târg de turism de la Berlin", a spus ea. Udrea a precizat că revenirea TUI pe litoralul românesc este încă la stadiul de discuţie. Democrat-liberala a adăugat că în cadrul dialogului avut cu reprezentanţii companiei germane, conducerea TUI a apreciat iniţiativa Ministerului Turismului de promovare turistică a României peste hotare, pentru că operatorii străini nu se puteau ocupa şi de acest segment.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bill 23 Jul, 2009 11:00 arentie la noii-vechi hoti - pt a parca masina in parcarea nenorocita de l a laja modern , ei cer 3 lei(treizeci de mii vechi) pentru o ora de aprca am fi cine stie pe unde. deci nu platiti nici un ban, nu va lasati jefuiti, daca cititi acest mesaj.