Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Remus Macovei către Chiru (PDL) „Banias nu a transmis mai departe niciuna dintre doleanţele noastre" (galerie foto)

ro

14 May, 2011 00:42 1569 Marime text
protest_protest.jpgAproximativ 100 de sindicalişti membri ai Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă Disponibilizate au scandat ieri lozinci anti-guvernare în faţa sediului PDL de la judeţ, protestând faţă de menţinerea scăderii pensiilor, dar şi faţă de împrumutul contractat de actualii guvernanţi.

După protestul care a ţinut aproape o oră, liderul sindicatului, Remus Macovei, chiar el fost membru PDL, a avut, împreună cu trei colegi de-ai săi, foste cadre militare, o discuţie cu liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, căruia i-a înmânat un memoriu, cu precizarea ca acesta să fie transmis către conducerea centrală. „Chiar dacă Banias (n.r. Mircea Banias - fostul lider al PDL Constanţa) ne-a ascultat când am mai venit la alte proteste, chiar dacă ne-a promis că va da mai departe doleanţele noastre, el nu a transmis mai departe niciuna dintre ele. Cu atât mai mult cu cât el face parte şi din Comisia de Securitate şi Apărare", a spus Macovei.

La rândul său, Gigi Chiru a precizat că va transmite personal memoriul noii conduceri care va fi desemnată în acest week-end şi că va ridica acest subiect în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional.

La finalul protestului, reprezentanţii militarilor în rezervă au cerut dreptate, demnitate şi onoare pentru armată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii