Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti detaşaţi pe plaja de la Năvodari

ro

24 May, 2011 01:47 1700 Marime text
Zilele_Orasului_Navodari_sedinta_navodari.jpgAleşii locali năvodăreni vor vota în cadrul şedinţei de Consiliu Local care va avea loc astăzi câteva proiecte foarte importante pentru comunitatea locală, iniţiate de edilul urbei, Nicolae Matei, referitoare la noi investiţii care se vor face în localitate, dar şi unele care vizează siguranţa cetăţeanului.

Pe ordinea de zi a şedinţei, consilierii vor supune la vot alocarea din bugetul local a sumei de 27.000 de lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor care se vor face vara aceasta cu cazarea pe litoral a celor 15 poliţişti ce vor asigura ordinea pe sectorul de plajă Năvodari. Agenţii de ordine vor fi prezenţi pe litoral în perioada 1 iulie - 31 august, aceştia urmând a fi cazaţi în Tabăra de la Năvodari.

Navodari_sedinta_nicolae_matei.jpgÎn urma acestei şedinţe de Consiliu Local, şi Şcoala cu clasele I-VIII Tudor Arghezi va primi suma de 13.591 lei, bani care au fost necesari pentru organizarea zilelor şcolii. Pentru acelaşi eveniment, care se va organiza însă în acest week-end, Şcoala cu Clasele I-VIII Grigore Moisil va primi 11.780 de lei. În plus, se va supune aprobării proiectul de hotărâre care vizează mandatarea executivului prin primar pentru contractarea unui împrumut sau emiterea de obligaţiuni orăşeneşti, în limita sumei de zece milioane de euro sau echivalentul în lei a acestei sume, la cea mai bună dobandă şi perioadă de rambursare de pe piaţă, pentru finanţarea şi cofinanţarea investiţiilor de către oraşul Năvodari. Nu în ultimul rând, consilierii vor trebui să aprobe hotărârea privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect şi a parteneriatului între UAT Municipiul Constanţa şi UAT Oraş Năvodari pentru „Îmbunătăţirea accesului între Municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea şi modernizarea bulevardului Mamaia - Năvodari". Acelaşi proiect de hotărâre privind aprobarea lărgirii acestui bulevard a fost votat şi de consilierii locali şi judeţeni din Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii