Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiţie pentru schimbarea lui Marian Iordache în 2012

ro

12 Jan, 2011 01:59 2990 Marime text
Petitie_Marian_Iordache.jpgUn contestatar al primarului Marian Iordache, din Medgidia, a iniţiat o petiţie online prin care doreşte să-i consulte pe locuitorii municipiului cu privire la schimbarea edilului din funcţie, cu ocazia alegerilor locale din 2012.

„Doriţi ca Marian Iordache să nu mai fie primar în 2012?" se intitulează petiţia iniţiată pe 9 ianuarie 2011. De la data lansării sale pe pagina web care se ocupă de petiţii online şi până ieri, 18 locuitori ai Medgidiei au semnat petiţia, exprimându-şi astfel dorinţa ca liberalul Iordache să nu le mai fie primar din 2012, mai exact din vara lui 2012, când vor avea loc alegerile locale. Printre semnatarii petiţiei se numără şi Daniela Vasile, preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Medgidia, dar şi Mircea Talaşman, fost viceprimar al urbei în mandatul democrat-liberalului Dumitru Moinescu. Ceea ce pare mai ciudat, legat de această petiţie, este faptul că primul semnatar al ei nu este nicidecum medgidiot, nici măcar român, ci este un tânăr din Elveţia, după cum aflăm din datele de identificare cu care semnează: Thomas Pirovano, în vârstă de 22 de ani, din Berna. Nu este obligatoriu însă ca datele înscrise în petiţia online să fie şi reale.

Pentru a afla şi opinia sa în legătură cu acest subiect l-am contactat telefonic şi pe primarul Marian Iordache, care a declarat că nu-l deranjează această iniţiativă. „Cred că oamenii nu vor avea o reacţie pozitivă la această iniţiativă pentru că mă cunosc de atâţia ani şi între mine şi cetăţenii Medgidiei există un respect reciproc", a afirmat Iordache. „Dacă va deveni o mişcare, este voinţa poporului şi voinţei poporului nu i se poate opune nimeni", a mai spus primarul Medgidiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adiana Maria Rusu 18 Nov, 2013 13:44 Marian Iordache, primarul Medgidiei, e negru de supărare. Are şi motiv
  • Matei 02 Mar, 2011 15:20 Cred ca toate aceste tensiuni sint benefice Medgidiei!!!Chiar ma intrebam cit timp ve-ti suporta indiferenta si aroganta politicilor nostri.Nu-mi place politica!Dar cind in joc sint 24.000 de locuri de munca in Parcul Industrial Medgidia cred ca aveti tot dreptul sa cereti socoteala primarului. In Ardeal infloresc parcurile industriale si la voi dureaza 7 ani sa faca un pas! De voi cetatenii Medgidiei depinde totul!Voi ii platiti sa muncesca si acest lucru nu prea se vede! Ar trebui sa infiintati un comitet popular care sa ia parte la toate negocierile si toate demersurile acestui parc industrial.Sint sigur ca sint prea multe interese in joc si o sa dureze inca 10 ani .......Pacat !Intre timp cine sufera sinteti voi!Si e orasul vostru!!
  • elena 03 Feb, 2011 23:06 Pentru miriam. Nu citi ce scrie in blogul lui mucianu. M-a escrocat cu o suma de apox 6 000 dolari acum 5 ani si mi-a furat si aur din casa (pt ca m aiubea). E inteligent, dar din pacate e bolnav mintal. Am si hartii prin care pot sa demonstrez asta. Semnate de el. De fapt a falsificat o semnatura.
  • CRISTINA 12 Jan, 2011 14:09 s-o crezi dta dle primar!te-am cunoscut in timpul lui Pintilie cand afisai acel zambet fals cu care ne-ai pacalit pe totii,te-am cunoscut atunci cand pintilie isi plimba amanta prin Europa iar dta ne primeai la audiente dand dinnumeri a neputinta aruncand vina pe PINTILIE PT NEREGULI CA DTA ERAI DOAR VICE,ASTA NE SPUNBEAI,TE-AM CUNOSCUT IN CAMPANIA ELECTORALA cand ne promiteai locuri de munca si o viata mai buna.Acum cand esti primar ne ignori mai ceva decat Pintilie,ne-ai luat visele faurite de altii dinaintea ta,parcu industrial ,echipa de handbal,balta si pasunea animalelor,canalu vechi si apa ,NE-AI LUAT VOTUL SI NU ITI MAI PASA! daca te-am cunoscut si nu te-am cunoscut asa cum esti cu adevarat,ACUM TE CUNOASTEM CINE ESTI CU ADEVARAT...un primar care in 2012 nu il mai dorim primar!voi semna petitia!
  • miriam 12 Jan, 2011 11:43 daca mai aveam un pic de rezerve in privinta lui M.Iordache,ca si primar privind onorarea promisiunilor,competenta si corectitudinea sa,in momentul cand am descoperit blogul lui George Mucianu gramusteanulblog.spot,am aflat lucruri oribile pt un primar.In special faptul ca timp de 2 ani a mintit cu nerusinare ca nu a gasit bani lasati de catre Moinescu in primarie iar George Mucianu declara ca M,Iordache si-a insusit banii impreuna cu Melu,consilierul de imagine al romilor pt a plati datoriile Pnl-.ului din campania electorala 2008.Afacut asta pe ascuns chiar si de G Mucianu,omul de incredere care l-a ajutat sa ajunga primar.Sant dezamagita si oripilata si declar ca nu poti avea incredere intr-o persoana care isi minte si inseala un apropiat.Asa cum s-a folosit de Mucianu si apoi l-a aruncat ca pe o masea stricata,tot astfel se foloseste si de Medgidieni si de increderea lor. NU conteaza cine va vi noul candidat la primarie in 2012importanta este ca Medgidia sa aive un primar corect,nu un mincinos si un profitor ca Iordache.
  • medgidian 12 Jan, 2011 08:25 si cu petitie si fara petitie,oamenii din Medgidia nu-l mai vor pe acest milog de primar. Nu stie decat sa ceara bani de la Guvern,de la Casa de sanatate,de la,de la...Iordache asta se confunda cu Medgidia. Pai,mai,baiatule,ai stat in umbra lui Pintilie 12 ani si l-ai barfit peste tot si ai pacalit lumea ca Pintilie este baiatul rau si tu esti baiatul bun,chiar si pe Pintilie l-ai pacalit. Dar, gata,medgidienii s-au trezit si au vazut ce este sau mai bine ce nu este in capul ala al tau.Ar trebui ca asemenea petitii sa se puna pe strada,sa poata semna toti medgidienii,ca nu toata lumea are acces la internet.MEDGIDIA NU-L MAI VREA PE IORDACHE SI PE INCOMPETENTII IORDACHENI. ATI OMORAT ORASUL,L-ATI VANDUT.am citit si pe blogul lui gramusteanu si am vazut ce se scrie. Rusine,Iordache,NU TE MAI VREM!!!!!!!