Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Mircea construieste o casa mortuara

ro

30 Sep, 2009 02:12 3401 Marime text

cernavoda_primar_mariana_mircea_2.jpgPrimarul oraşului Cernavodă, Mariana Mircea, va demara construcţia unei case mortuare. Aşadar, primăria este în căutarea unei firme care să ducă la îndeplinire acest proiect.

Aşezământul de priveghere va fi situat în incinta cimitirului ortodox din imediata apropiere a Bisericii Sfinţii Chiril şi Nicolae. Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, termenul limită de depunere a ofertelor este 6 octombrie, ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, începând cu ora 14.00, la sediul Primăriei Cernavodă, din str. Ovidiu nr.11, sala 10. Potrivit aceluiaşi anunţ, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. De precizat că primăria este dispusă să ofere pentru construcţia casei mortuare 120.770 lei fără TVA, atât cât este valoarea estimată, adică aproximativ 1,4 miliarde de lei vechi. Potrivit reprezentantului Primăriei Cernavodă, Alina Vlăduşel, până în momentul de faţă, niciun agent economic nu a ridicat documentaţia de atribuire de la sediul primăriei, aceasta fiind disponibilă şi pe site-ul SEAP. „Având în vedere că deschiderea ofertelor are loc pe 6 octombrie, cei interesaţi mai au destul timp la dispoziţie să solicite documentaţia sau dacă nu, să o descarce de pe SEAP", a precizat aceasta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • com 01 Oct, 2009 14:27 da pai se pregateste face anchete sa vada daca cumva ne derakjeaza cainii care ne musca copii, deci boschetara asta nimic dar nimic constructiv nu face...macar asa de ochii lumii...
  • ... 30 Sep, 2009 18:34 TARA PIERE SI IA SE COAFEAZA, SAU I-SI PREGATESTE LOCUL