Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Municipal se intruneste in sedinta ordinara

ro

25 May, 2010 03:54 1367 Marime text
sedinta_de_consiliu_local_31.jpgAleşii locali se vor întâlni joi, de la orele 12.00, la restaurantul Aurora din staţiunea Mamaia, cu ocazia şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal, „ediţia" lunii mai.

Pe convocatorul şedinţei se regăsesc 18 proiecte de hotărâri HCLM, printre care cel privind aprobarea contului de execuţie al bugetului local, precum şi a contului de execuţie a veniturilor şi cheltuielilor din afara bugetului local, pe anul 2009, dar şi cel referitor la stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2011. Ordinea de zi mai cuprinde proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea de locuinţe ieftine pentru tineri, destinate cumpărării şi lucrări tehnico-edilitare aferente - ansamblul Ştefăniţă Vodă, Cartierul al II-lea, în etapa studiu de fezabilitate, cel referitor la privind repartizarea şi schimbul unor spaţii de locuit construite de ANL, în regim de închiriere, din recuperări şi un altul privind recunoaşterea dreptului de folosinţă gratuită a CONSUMCOOP Constanţa pentru terenul situat în Constanţa, Sat Vacanţă, aferent Casa Maramureş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 25 May, 2010 09:40 Ce urat suna: alesii locali se vor intalni la restaurant! Acolo ii place lui Mazare.