Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii judeteni se intrunesc in sedinta

ro

20 Aug, 2009 02:35 1686 Marime text

sediul_cjc_consiliul_judetean.jpgConsilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă duminică, 23 august, pentru a supune la vot 31 de proiecte de hotărâre.

Cu această ocazie, va fi aprobat şi proiectul de hotărâre privind acordarea Trofeului „Mamaia 2009", având în vedere faptul că în seara zilei de duminică, 23 august, va avea loca Gala Laureaţilor festivalului.

Pe ordinea de zi a şedinţei se regăseşte şi un proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 22% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură pe 2009. De asemenea, va fi supus atenţiei aleşilor judeţeni proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate revizuit şi proiectul pentru „Reabilitare, modernizare şi dotare a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Techirghiol - Corp A". Totodată, va fi aprobat Acordul de parteneriat între Consiliul Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa pentru reabilitarea acestui centru. Totodată, se vor supune la vot şi proiectele de hotărâre privind studiul de fezabilitate şi proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a Corpului C al acestei instituţii, unde va fi înfiinţat un Centru de Îngrijire şi Asistenţă. În această şedinţă se va supune aprobării aleşilor judeţeni aprobarea documentaţiei şi a bugetului proiectului privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa - Policlinica 2.         

În şedinţa de duminică se vor mai dezbate: Planul de investiţii pe termen lung, pentru perioada 2008 - 2038, privind managementul integrat al deşeurilor, dezmembrarea cabinetelor medicale din Policlinica 2, studiul de fezabilitate pentru Sala Polivalentă Constanţa, cercetarea pentru declararea utilităţii publice a obiectivelor „Supralărgire DC 96 Mamaia - Năvodari", Spitalului orăşenesc Năvodari şi „Supralărgirea B-dul Soveja - Dezrobirii". Aleşii judeţeni vor aproba şi constituirea comisiei pentru cercetarea utilităţii publice a obiectivului „Varianta rutieră pentru descărcarea traficului de pe Autostrada Soarelui spre sudul litoralului - Intersecţia Autostrăzii Soarelui cu DJ 381 (Valea Dacilor - Ciocârlia de Sus - Bărăganu - Topraisar DN 39)".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 20 Aug, 2009 10:54 D-nii consilieri judeteni sunt rugati sa puna in dezbatere in sedinta din data de 23-august-2009,o problema foarte IMPORTANTA a orasului Harsova de Constanta. D-l TUDOR NADRAG ,a fost anuntat in scris ,de mai multe ori cu privire la infiintarea unui CAMIN DE COPII SCOLARI clasele 1-4-8,in cladirea nefinalizata din str.Carsium nr.34. Aceasta institutie se doreste a veni in sprijinul copiilor LASATI SINGURI IN CASA ,de catre parintii sau persoanele care ii au in ingrijire ,cat timp sunt la serviciu opt ore . Sunt obligata, de atitudinea ignoranta, atat a primarului cat si a consilirilor locali, sa ma adresez d-voastra ,pe aceasta cale ,online,in realizarea acestui proiect ABSOLUT NECESAR comunitatii harsovene.