Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce vor parlamentarii Constanţei de la iepuraş

ro

20 Apr, 2011 02:02 1718 Marime text
cap_1.jpgMai mult timp alături de familie, sănătate şi linişte sufletească - par să fie principalele daruri spirituale pe care deputaţii şi senatorii le aşteaptă de la iepuraş, de Paşti

Parlamentarii Constanţei nu par să îşi dorească lucruri materiale în prag de Paşti. Mai spirituali parcă decât în restul anului, ar vrea ca iepuraşul să le aducă în primul rând sănătate, mai mult timp alături de cei dragi - cei prezenţi la şedinţele din Parlament şi, dacă se poate, o zi cu soare în ziua de Paşti.

parlamentari-iepurasi.jpgDeputatul PSD Antonella Marinescu a afirmat că nu-şi doreşte decât să fie alături de familie în zi de sărbătoare. „Vreau doar să am familia lângă mine. Dragostea familiei mele este suficientă. Nu sunt adepta lucrurilor materiale, ca dovadă, pe mâna mea e inelul dăruit de părinţii mei la împlinirea a 18 ani, inelul cu care m-am logodit şi verigheta. Pentru mine contează lucrurile de suflet. Vreau sănătate, să fiu alături de cei dragi şi să am aceeaşi înţelegere pe care o am acum din partea lor. Pentru mine, mulţumirea cea mai mare e atunci când copiii mei îmi spun că le este dor de mine şi când mă întreabă când vin acasă de la Bucureşti. Vreau doar să o am pe mama aproape şi familia. Anul acesta, se împlinesc 11 ani de când a murit tatăl meu şi de fiecare dată, în aceste zile, îi simt lipsa. Cine spune că durerea dispare se înşeală, nu este aşa. Aşa că nu-mi doresc decât să am familia alături şi copiii mei să crească tot cu iubire faţă de oameni", ne-a declarat deputatul.

Nici senatorul liberal Puiu Haşotti nu vrea ca iepuraşul să-i aducă lucruri materiale, ci doar o stare de spirit specifică Paştelui. „De Paşti vreau să urez tuturor constănţenilor, ca de altfel tuturor românilor, linişte în suflet, speranţă, o masă cât mai prosperă şi să nu-şi piardă speranţa şi credinţa. Întotdeauna îmi petrec Crăciunul şi sărbătorile pascale acasă, cu familia, rudele şi prietenii. De Paşti îmi doresc sănătate, bucurie, linişte, ceea ce doresc tuturor", ne-a declarat senatorul PNL.

Nicolae Moga: „Nu mă mai rog la Dumnezeu pentru avuţii"

Colegul său de la Senat, social-democratul Nicolae Moga, a precizat la rândul său că îşi doreşte doar să poată ajuta oamenii din funcţia pe care o deţine. „Nu poţi să te îmbuibi când atâtea milioane de oameni nu au ce pune pe masă. Nu mă mai rog la Dumnezeu pentru avuţii sau alte lucruri, vreau doar sănătate şi să pot să ajut oamenii cum pot", a precizat senatorul Moga.

Colegul său de partid, deputatul PNL Gheorghe Dragomir, a afirmat, de asemenea, că nu îşi doreşte decât să petreacă sărbătorile alături de familia sa. „Ca de fiecare dată, Paştele ne găseşte împreună, în familie. Ba mai mult, suntem gazde, ne vin finii, prietenii, mergem şi noi la naşi, conform tradiţiei, şi la părinţi. De sărbători ne dorim să ne găsească sănătoşi", a precizat la rândul său Gheorghe Dragomir.

Deputatul PDL Maria Stavrositu ne-a spus că nu îşi doreşte nimic special de Paşti, vrea doar sănătate şi să fie alături de cei dragi. Iepuraşul va veni însă la cei doi copii ai săi, cărora le va face multe cadouri, aceştia având deja liste lungi cu tot ceea ce îşi doresc să le aducă urecheatul. Şi Iorguş Zanfir vrea tot sănătate, dar şi o zi frumoasă ca să poată petrece. „Eu nu vreau ceva anume. Vreau mai multă linişte sufletească şi sănătate", a spus Iorguş. În asentiment cu Iorguş este şi Constantin Chirilă.

Vor şi o zi frumoasă

Colegii de la PSD nu au prea mari pretenţii în ceea ce priveşte cadourile pe care vor să le primească. Matei Brătianu spune şi el că vrea doar sănătate şi o zi frumoasă, mai ales că îi va veni acasă, din Suedia, şi unul dintre băieţii lui, împreună cu nepotul şi soţia. „Bucuria mai mare vine şi de la celălalt băiat al meu, de la care aştept un al doilea nepot în câteva săptămâni", a mai spus Brătianu. Colegul său, Eduard Martin, îşi doreşte acelaşi lucru ca şi ceilalţi parteneri de-ai săi de Parlament, adică sănătate: „Am tot ce îmi doresc, nu vreau nimic material. Să fiu sănătos şi atât".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii