Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandaluri şi bătăi la Cernavodă

ro

29 Aug, 2011 00:00 2073 Marime text

Doi bărbaţi s-au luat la bătaie într-un bar din Cernavodă. Conflictul s-a petrecut sâmbătă după-amiaza, poliţiştii fiind chemaţi la faţa locului prin sistemul 112. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, Ion Brancom, de 34 de ani, şi Adrian Bucurenciu, de 37 de ani, ambii din Cernavodă, s-au agresat fizic reciproc, după care au părăsit localul.

Pe parcursul investigaţiilor, poliţiştii au primit o altă sesizare prin intermediul SNUAU 112, în jurul orei 18.50, cu privire la faptul că la domiciliul lui Adrian Bucurenciu s-au deplasat mai multe persoane cu intenţia de a-l agresa. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului i-au identificat pe Ion Brancom, Marin Săndulescu, de 38 de ani, şi Vasile Săndulescu, de 36 ani, din Cernavodă, care provocau scandal în faţa blocului. În momentul în care cei doi fraţi care îl însoţeau pe Ion Brancom s-au întâlnit cu Adrian Bucurenciu, pe casa scării, au realizat că sunt rude şi nu a mai avut loc niciun conflict. Cercetările sunt continuate de poliţişti, faţă de cele patru persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cernavodean 29 Aug, 2011 10:33 Sa tot traiesti in Cernavoda. Scandal ziua, distractie noaptea, forte de ordine discrete la maxim. Sambata noaptea in jurul orei 24 = MIEZUL NOPTII, in fata pietei de pe strada Unirii, un echipaj de la politia nationala a participat la tulburarea linistii publice din zona, acceptand sa discute cu voce tare cu o pereche foarte zgomotoasa, timp de cateva minute, suficient pentru a tulbura linistea si asa precara din zona. La numai cateva minute dupa, viata de noapte a Cernavodei s-a manifestat din nou la maxim: un autoturism claxonanad in continuu si emananad chiote de maxima veselie de parca s-ar fi anuntat eradicarea saraciei din Romania. Dar astfel de evenimente au devenit un lucru normal in Cernavoda, fie zi fie noapte. Legea in Cernavoda, ca oriunde altundeva in Romania, o fac cei puternici. Si in acest caz, cei puternici nu sunt autoritatile locale care au atributii in acest sens, ci indivizii care profita de neputinta, indolenta si indiferenta autoritatilor. Multumim pe aceasta cale doamnei primar Mariana Mircea si tuturor celorlalti sefi de structuri de ordine din Cernavoda (seful politiei nationale, seful politiei locale si seful jandarmeriei) si le uram sa aiba si ei parte de linistea din Cernavoda