Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins la furat de conducte

ro

17 May, 2010 03:10 1221 Marime text
Constantin Alexandru Stamate, de 23 de ani, din Cumpăna, a fost prins sâmbătă în jurul orei 14.00, după ce a încercat să fure împreună cu alţi trei indivizi, o conductă de irigaţii.

Cei patru au fost surprinşi de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare cu o autospecială în zona localităţii Cumpăna, în timp ce săpau deasupra conductei.

La vederea echipajului, suspecţii şi-au abandonat sculele şi au luat-o la fugă printre casele din apropiere.

Unul dintre fugari a fost ajuns din urmă, prins şi legitimat. Constantin Alexandru Stamate a dat toate detaliile cu privire la identităţile celorlalţi trei tovarăşi şi a declarat că aveau de gând să facă bucăţi conducta de irigaţii a SNIF Constanţa, să o urce în căruţă şi să o ducă apoi la un centru de colectare a fierului vechi. În momentul sosirii jandarmilor, din pământ fusese scos deja un cupon de 8,5 metri de conductă, cu ajutorul a două baroase de cinci kilograme şi o rangă de un metru şi jumătate lungime.

Lui Constantin Alexandru Stamate i-au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt calificat şi distrugere. Dosarul urmează fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii