Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macelarit si impachetat in perdelele apartamentului

ro

27 May, 2010 03:37 1895 Marime text
cap_8.jpgVictor Profir, în vârstă de 70 de ani, din Bucureşti, a fost găsit mort în locuinţa sa din cartierul constănţean Faleză Nord.

Marţi seara, în jurul orei 22.00, Marian Veia, de 40 de ani, prietenul bărbatului decedat, l-a găsit pe bătrân fără suflare, înfăşurat în două bucăţi de perdea, cu urme de strangulare şi leziuni în zona gâtului.

Acesta locuia în apartamentul cu numărul 39, la etajul 9 al unui bloc din cartierul constănţean Faleză Nord.

Conform celor declarate de vecinul său, Nicolae Alexandru Toma, în vârstă de 59 de ani, bărbatul a cumpărat apartamentul în urmă cu doi ani şi îl frecventa doar în perioada sezonului estival.

Vecinii spun despre el că era un om retras, paşnic, politicos, dar nu foarte sociabil şi că se afla în compania a cel puţin doi tineri de fiecare dată când îl vedeau.

Bărbatul a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orei 16.00, când se întorcea de la cumpărături cu două sacoşe pline cu mâncare.

crima_bloc_bm_17_4.jpgÎn noaptea în care a fost descoperit cadavrul bărbatului, vecinii au declarat că nu au auzit nimic suspect venind dinspre apartamentul său şi că lumina era stinsă, fapt ce poate conduce la concluzia că bărbatul ar fi fost ucis mai demult.

Tot ieri, s-a realizat şi necropsia de către medicul legist, iar astăzi urmează să fie întocmit raportul medico-legal.

Poliţiştii au realizat deja un cerc de suspecţi, pe care îi audiază cu privire la acest caz.

Se pare că apartamentul cu numărul 39 a mai fost pătat cu sânge în urmă cu 22 de ani.

Proprietarul apartamentului cu numărul 40, Nicolae Alexandru Toma, a fost alertat într-o seară de ţipetele disperate ale soţiei vecinului său de la apartamentul 39.

Femeia a fost atacată chiar în faţa uşii de către un student, care a înjunghiat-o în zona gâtului. Din fericire, suspectul a fost prins şi femeia a fost salvată de la moarte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii