Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Audieri in procesul tinerilor batausi din Topraisar

ro

11 Nov, 2009 02:03 1188 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au continuat, ieri, audierile în procesul celor cinci tineri din Topraisar, acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Prin faţa completului de judecată au trecut, ieri, şapte martori care au fost audiaţi în dosarul tinerilor din comuna Topraisar acuzaţi că, în data de 16 februarie, au bătut cu bestialitate un adolescent. Altercaţia a avut loc în faţa chioşcului zis „La ruşi", iar victima a fost Ionel Teişanu, în vârstă de 17 ani, care, în urma bătăii, a rămas cu o infirmitate permanentă. Adi Felician Iordachi, zis „Moldoveanu", de 21 ani, fratele său, Marinică Iordachi, zis „Ştirbu", de 26 ani, Florin Uţupanu, zis „Nas", de 23 ani, Mircea Uţupanu, zis „Hoţu", de 20 ani, şi Marius Gheorghe Oşlobanu, zis „Belgică", de 18 ani, sunt suspectaţi a fi protagoniştii unei tentative de omor. Martorii audiaţi ieri sunt rude şi vecini de-ai acuzaţilor, şi ,după cum era de aşteptat, au declarat că sunt nişte „copii cuminţi, muncitori, care nu au creat niciodată vreo problemă, erau foarte respectuoşi şi ne ajutau la nevoie".

Adolescentul pe care cei cinci l-au bătut până l-au lăsat mut, Ionel Teişanu, a cerut instanţei să fie audiat în şedinţă secretă. Motivul a fost faptul că băiatul se exprimă greoi şi nu dorea să fie auzit de oameni, fiindu-i jenă de starea în care a ajuns. Judecătorul a fost de acord şi a evacuat sala de şedinţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii